Prodej bytu 3+1, Praha - Stodůlky, Fantova, 77 m2

Fantova, Praha 5, Stodůlky


7 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 360 Kč /měs.

(platba za převod družstevního podílu bude uhrazena nabyvatelem přímo bytovému družstvu)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Hledáte příjemný byt 3+1 s velkou lodžií v Praze Stodůlkách? Chcete místo, kde budete mít v dosahu metro, obchody, školku, školu, dětská hřiště, parky a další občanskou vybavenost? Představuji Vám družstevní byt s dispozicí 3+1 o ploše 70 m2 se zděnou koupelnou a velkou zasklenou lodžií (6,5 m2) přes celou šířku bytu, který najdete v klidné lokalitě Praha Stodůlky. Tento byt nabízí nejen příjemné bydlení, ale také výhody spojené s výborným dopravním spojením a bohatou občanskou vybaveností v okolí. Byt není možnost převést do osobního vlastnictví. Bytové družstvo se stará o chod domu velmi dobře.

Byt najdete v 1. patře zatepleného panelového domu v hezké lokalitě Stodůlek. Byt prošel rekonstrukcí, kdy byla odstraněna část stěny v kuchyni, čímž se otevřel prostor a propojil kuchyni s obývacím pokojem. Současně byla vybudována nová koupelna a toaleta. Jedná se o ideální bydlení pro mladou rodinu nebo bezdětný pár, který hledá nový domov.

Jedna z hlavních výhod této lokality je vynikající dopravní spojení. Na stanici metra a autobusů Luka jste pěšky během 7 minut. V blízkosti bytu se nachází několik velkých obchodů, které uspokojí vaše každodenní potřeby. Pro mladé rodiny je rovněž důležitá přítomnost školky nebo základní školy, které jsou v docházkové vzdálenosti. Najdete tu spoustu možností pro sportovní vyžití nebo můžete být během chvíle v přírodě mimo dosah ruchu města.

Byt v zatepleném panelovém domě na Stodůlkách představuje zajímavou možnost pro ty, kdo chtějí žít v klidné lokalitě, ale zároveň mít výhody městského života na dosah ruky. Prodávající si vyhrazuje právo výběru zájemce a způsob prodeje.
Základní měsíční platby za užívání rodinou: 5300 Kč, záloha na elektřinu: 1100 Kč, záloha plyn: 330 Kč.

Teď můžete zavolat, řekneme si všechny detaily a domluvíme se na prohlídce. Budu se těšit i na vás, Radim Macháček.

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
platba za převod družstevního podílu bude uhrazena nabyvatelem přímo bytovému družstvu
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Fantova, Praha 5, Stodůlky
ID
22510
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
2. z 8
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
77 m2
Plocha nemovitosti
77 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radim Macháček

Radim Macháček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 5.

Podobné nabídky