Prodej rodinného domu, Okrouhlo, 171 m2

Okrouhlo


23 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 111 946 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Okrouhlu

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní dům (dřrvostavba) s dispozicí 4+kk, umístěný v malebné obci Okrouhlo. Tento jedinečný dům s obytnou plochou 171 m² vás okouzlí svou kompletní výbavou a luxusními prvky. Užijte si nekonečné chvíle pohody ve vlastním bazénu, pětimístné vířivce nebo v sauně. Dům je vybaven podlahovým topením, solárními kolektory a moderním krbem s tepelným výměníkem, který zajišťuje efektivní využití tepla. Pro milovníky udržitelnosti je zde instalován systém pro využití dešťové vody. Velká garáž s úložnými systémy poskytuje dostatek prostoru pro vaše vozidla, sportovní potřeby i nářadí.

Zahrada o rozloze 1049 m² je pečlivě upravena a rozdělena do několika zón pro relaxaci, sport a pěstování. Exotická dřevěná terasa nabízí perfektní místo pro odpočinek a společné chvíle s výhledem do okolí. Součástí nabídky je také vedlejší pozemek (orná půda) o rozloze 3328 m², který rozšiřuje možnosti využití a soukromí.

Tento domov je ideální volbou pro aktivní rodiny, sportovní nadšence i pro ty, kdo chtějí spojit komfort s přírodou. Zdejší prostředí a vybavení domu zaručují, že každý člen rodiny si najde své oblíbené místo, kde může naplno využívat všech jeho předností. Přijďte se přesvědčit, že život v Okrouhle může být skutečným splněním vašich představ o bydlení!

Cena
23 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Okrouhlo
ID
000654
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
301 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
171 m2
Plocha nemovitosti
4528 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Filip Ondruš

Filip Ondruš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Okrouhlu.

Podobné nabídky