Pronájem bytu 2+1, Brno, Slovinská, 64 m2

Slovinská, Brno


21 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ náklady na bydlení)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pronájem udržovaného cihlového bytu o přibližné podlahové ploše 64 m2 v Brně – Králově Poli.
Jedná se o prostornou a slunnou bytovou jednotku umístěnou ve třetím podlaží bytového domu s výtahem. Z prostorné předsíně (6,91 m2) je přístup do prvního pokoje (20,40 m2), koupelny (2,90 m2), samostatného WC nebo praktické komory. Dále z předsíně pokračujeme chodbičkou do kuchyně (11 m2), do které se vejde pohodlně jídelní stůl. Kuchyně je vybavená kromě kuchyňské linky i lednicí s mrazákem a mikrovlnou troubou. Z kuchyně je vstup na první balkón orientovaný na ulici Dobrovského. Z kuchyně se pak dostaneme do druhého pokoje (21,3 m2) Pokoje mají samostatné vstupy, ale vzájemně jsou propojeny dveřmi. Oba pokoje lemuje balkón, na který je vstup z obou pokojů. Podlahy v pokojích jsou plovoucí, v předsíni, chodbě a kuchyni je položeno lino. Koupelna je vybavena vanou a součástí je automatická pračka. Vybavení bytu odpovídá fotodokumentaci v inzerci.
K dispozici je také sklep (5 m2).
Nájemné činí 21 000 Kč/ měsíc. Služby spojené s užíváním bytu (světlo v domě, úklid společných prostor, výtah, teplo a zálohy na vodu a teplou vodu) činí 2000 Kč/měsíc (na 1 osobu) + vlastní spotřeba elektřiny a plynu. V místě je veškerá občanská vybavenost a dobré dopravní spojení jak v rámci města, tak i na dálniční a vlakovou síť.

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ náklady na bydlení
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Slovinská, Brno
ID
2024025
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Robert Vojkůvka

Robert Vojkůvka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně.

Podobné nabídky