Prodej pozemku pro bydlení, Oloví, 768 m2

Hory u Oloví


Rezervováno
990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 718 Kč /měs.

(Včetně hypotéčního poradenství)


Regionální dodavatelé v Oloví

Popis

Nabízíme k prodeji velmi pěknou zahradu o výměře 768m2 v obci Oloví-Hory. Jedná se o mírně svažitý pozemek u lesa v těsné blízkosti bytové zástavby s krásným výhledem do krajiny.
Bydlení individuální venkovského typu - BV
A. Hlavní využití bydlení v rodinných domech s chovatelským a pěstitelským zázemím pro samozásobení, s příměsí nerušících obslužných funkcí místního významu.
B. Přípustné využití
1. rodinné a rekreační bydlení s odpovídajícím zázemím hospodářských objektů pro chov drobného hospodářského zvířectva a zázemím užitkových zahrad,
2. rodinné domy se zázemím okrasných nebo rekreačně pobytových zahrad,
3. veřejné stravování a nerušící řemeslné provozy sloužící pro obsluhu tohoto území,
4. pozemky pro budovy obchodního prodeje do 1.000m2,
5. stavby pro rodinnou rekreaci,
Na pozemku se nachází soubor zahradních domků využívaných jako chaty k rekreaci .Na zahradě jsou zasázené jahody, kanadské borůvky, rybíz. Okrasné keře - kvetoucí kalina, japonská vrba, brslen, živý plot z tújí, tři velkokvěté popínavé barevné klematisy na skalce a 3 žulová koryta.
Zahrada je komplet oplocena, ochranná stínící plachta na plotě zajišťuje soukromí.
Přístupová cesta až k brance. U vstupu je skalka z okrasných kamenů.
Vodovod z řadu s pitnou vodou. Elektrika 400/230 V zavedena po celé zahradě včetně rozvodů v chatkách- Krásný výhled do okolí, pohled na rozhlednu Cibulka.

Stav
Rezervováno
Cena
990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně hypotéčního poradenství
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Hory u Oloví
ID
0010-2024
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
768 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Neupravená
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Z&M Reality

Z&M Reality

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Oloví.

Podobné nabídky