Prodej rodinného domu, Hevlín, 80 m2

Hevlín


1 378 650 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 570 Kč /měs.

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Hevlíně

Popis

V klidné části malebné obce Hevlín nabízíme příležitost koupit dům, který je vhodný k významné opravě či rekonstrukci. Dispozice domu je 3+1, což znamená tři obytné místnosti a kuchyň. Větší část pozemku domu pak zaujímají hospodářské budovy, které představují skvělý potenciál pro přebudování dle vašich potřeb a přání.

Velkou výhodou domu je, že se nachází v klidné části obce, která nabízí svým obyvatelům klidné a přátelské životní prostředí.

Velký potenciál k rekonstrukci vám umožní vytvořit si domov přesně podle vašich představ, kde hospodářské prostory představují možnost pro další rozšíření nebo přizpůsobení domu podle individuálních potřeb. Můžete je využít jako garáž, dílnu, skladiště nebo dokonce ateliér.

Orientace oken je západ a východ. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická třída G. Venkovním prostorem je nádvoří o rozloze cca 167 m2, které poskytuje dostatek prostoru pro venkovní posezení, zahradní úpravy nebo jiné venkovní aktivity.

Hevlín nabízí základní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol, dětského hřiště, sportoviště a dalších zařízení. V okolí se rovněž nachází krásná příroda a vinice, které lákají k turistice, cyklistice, kulturním akcím a rekreačním aktivitám.

V nedaleké rakouské obci Laa and der Thaya se nacházejí oblíbené termální lázně.

Dobré je i silniční spojení do 60 km vzdáleného Brna, kde jste do 50 min., do Znojma je to 30 km a 30 min., Laa an der Thaya pak 3,5 km do 5 min.

Pokud hledáte dům s potenciálem k rekonstrukci ve vesnickém prostředí, který vám umožní vytvořit si domov podle vašich představ, pak je tento dům v obci Hevlín ideální volbou pro vás.

Neotálejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.

Cena
1 378 650 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Hevlín
ID
1350
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
408 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lubomír Kosmák

Lubomír Kosmák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hevlíně.

Podobné nabídky