Pronájem bytu 3+kk, Planá, Jateční, 198 m2

Jateční, Planá


Rezervováno
15 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k pronájmu velice příjemný světlý a prostorný byt 3 +KK s výhledem v Plané u Mariánských Lázní. Okolí bytu poskytuje vzácné soukromí bez sousedů s terasou, zahradou, samostatným vchodem a s možností parkování u domu. Byt má plochu necelých 200 m2, je vybavený sedací soupravou, televizemi, lampami, spoustou úložného prostoru v šatně i v chodbě, posilovacím strojem. Najdete tady i místnost pro pračku a sušičku. Kuchyně zařízená lednicí, myčkou, digestoří je součástí obývacího pokoje.
Tento moderní, praktický a čistý byt je vhodný pro rodinu s dětmi nebo pro každého, komu nevadí vstup do bytu po schodech.
Byt je vytápěný tepelným čerpadlem, které zabezpečí i teplou vodu. Samozřejmostí je možnost připojení na Wi-fi.
V blízkosti je nákupní centrum, škola, školka, lékař i nemocnice, vlakové, autobusové spojení, dálniční přivaděč uspíší cestu i za prací do Německa. Výše nájmu je 15 900,-Kč.
Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou nájmů. Odměna za zprostředkování je ve výši jednoho nájmu. Měsíční náklady činí 6 000,-Kč, včetně vytápění, ohřevu teplé vody, spotřeby el. energie, televizních poplatků, popelnice a domovních správy.

Stav
Rezervováno
Cena
15 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Jateční, Planá
ID
294-NP01181
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
123 m2
Podlahová plocha
198 m2
Plocha zahrady
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Blanka Ficenecová

Blanka Ficenecová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Plané (okr. Tachov).

Podobné nabídky