Prodej rodinného domu, Hořepník, Panská, 46 m2

Panská, Hořepník


2 670 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 724 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hořepníku

Popis

Prodej rodinného domu (chalupy) se dvěma místnostmi s možností dalšího rozšíření, na hezkém pozemku s celkovou rozlohou 1331 m2, nacházející se v obci Hořepník u Pacova, v krásné přírodě kraje Vysočina, 16 km od Pelhřimova.

Dům vhodný pro rekreaci i trvalé bydlení je napojený na veškeré dostupné inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina 230/400V) a je v obyvatelném udržovaném stavu. Obytnou část tvoří velká obytná kuchyň 23 m2 orientovaná na jih, pokoj 13 m2 orientovaný na východ, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a předsíň. Na obytné místnosti navazuje bývalá maštal 26 m2, o kterou lze rozšířit obytný prostor. Vytápění objektu zajišťují krbová a akumulační kamna v obytné kuchyni. Na obytný dům navazuje dřevěná stodola, ze které je přístupné podkroví obytného domu.

Pozemek je rovinatý a velmi slunný s otevřenou orientací na jih, před pozemkem se nenachází žádná další výstavba, a výhled je orientován na louku. Dům se nachází na severní straně pozemku, takže stavba na pozemek nijak nestíní. Většina pozemku je zatravněna, další zeleň tvoří několik vzrostlých stromů tvořící krásné prostředí a po okraji pozemku jsou vysázeny dnes již vzrostlé jehličnany.

Krásné okolí kraje Vysočiny přímo vybízí na pěší výlety nebo na kolo, koupání v nedaleké vodní nádrži Trnávka u obce Želiv vzdálené 12 km. V obci se nachází mateřská a základní škola, obchod s potravinami a pošta. Veškerá občanská vybavenost v Pacově 10 km a v Pelhřimově 16 km.

Nákup lze financovat hypotékou, kterou Vám rádi zařídíme.

Cena
2 670 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Panská, Hořepník
ID
0897
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
46 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
190 m2
Podlahová plocha
46 m2
Plocha nemovitosti
1331 m2
Plocha zahrady
1141 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Michal Vítek

Ing. Michal Vítek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hořepníku.

Podobné nabídky