Prodej bytu 2+kk, Rakovník, Šamotka, 86 m2

Šamotka, Rakovník - Rakovník II


4 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 921 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Rakovníku

Úklidové služby

Popis

Chtěli byste bydlet v bytě s vlastnostmi srovnatelné s rodinným domem?

Možná právě tento byt bude brzy vaše budoucí útočiště. Představujeme vám úžasnou příležitost k bydlení v prostorné bytové jednotce 2+kk o rozloze více než 80 m2 s vlastním samostatným vchodem, která se nachází v klidné lokalitě Šamotky u Rakovníka. Tento nadstandardně velký byt nabízí nejen moderní bydlení, ale také řadu výhod a potenciál pro další rozšíření.

Jednotka byla před osmi lety vkusně a citlivě zrekonstruována, což jí dodalo svěží vzhled a moderní atmosféru, která se skvěle mísí s pohodlím a praktičností. Vytápění zajišťuje podlahové topení napojené na vlastní plynový kotel, což poskytuje stabilní teplotu a komfortní klima v celém bytě. Alternativní možností je vytápění krbovými kamny, které dodávají útulnou atmosféru a tradiční nádech.

Unikátním bonusem tohoto bytu je možnost rozšíření o půdní prostor, kde lze vytvořit další dvě místnosti, čímž se dispozice bytu zvýší na 4+kk. Tento prostor čeká na své nové majitele, kteří si ho mohou upravit podle vlastních představ a potřeb, čímž přidají hodnotu nejen bytu, ale i svému životnímu stylu.

K jednotce patří dva sklepy, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby. Další výhodou je možnost využívat společný pozemek s pergolou, což nabízí skvělé prostředí pro relaxaci, venkovní grilování a další aktivity na čerstvém vzduchu. Oceníte i dvě parkovací místa, která zajistí pohodlné parkování pro vás i vaše návštěvy.

Lokalita je ideální pro klidný a pohodový život, ať už pro mladý pár nebo pro rodinu. V okolí najdete školku, fotbalové hřiště, cyklostezku, Bartoňský rybník a krásnou přírodu poblíž Křivoklátských lesů. V Rakovníku jste za pár minut, což usnadňuje přístup k dalším službám a možnostem. Díky častým spojům do Prahy je hlavní město dostupné za necelou hodinu, přičemž na zastávku je to jen 300 metrů.

Tato bytová jednotka představuje vynikající kombinaci pohodlí, potenciálu růstu a klidného života.
Přijďte se přesvědčit osobně.

Cena
4 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Šamotka, Rakovník - Rakovník II
ID
00022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Beneš

Petr Beneš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Rakovníku.

Podobné nabídky