Prodej rodinného domu, Želešice, 24. dubna, 168 m2

24. dubna, Želešice


21 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 369 Kč /měs.

(konečná cena kompletně dokončeného domu dle fotografií)


Regionální dodavatelé v Želešicích

Popis

Jste nároční a hledáte dům snů? Je pro Vás důležitá kvalita stavby, klidné sousedství, velký pozemek? Oceníte možnost parkování více automobilů na pozemku a v garáži? Máte rádi výhledy do okolí a těsnou blízkost přírody? Pak čtěte dále.

V nabídce máme prodej exkluzivního rodinného domu v obci Želešice, které se nacházejí v těsné blízkosti Brna s výbornou dopravní dostupností (12 minut do Vaňkovky). Dům s energetickou náročností A o dispozicí 4+kk (168 m2) se nachází na konci Želešic (výjezd na Hajany), umístění na kopci s nově vybudovanou komunikací a s přímým vstupem do okolní přírody. Jedná se o projekt o 10 rodinných domech řešených tak, aby měl každý z budoucích obyvatel soukromí a výhled.

Dům je dokončený do posledního detailu pro náročné klienty – dřevěné podlahy, podlahové vytápění tepelným čerpadlem, kuch. linka na míru vč. spotřebičů, vestavěné skříně a nábytek (vše zn. HANÁK), svítidla, elektroinstalace nad rámec standardu, venkovní úpravy vč. stromků, trávníku, stříšky nad terasou, klimatizace, kamerový systém, hliníková okna (trojskla) a mnoho dalšího.
Samotná zahrada, přístupná z domu, terasy či z ulice o velikosti 604 m2 nabízí široké spektrum využití, větší část domu je lemovaná terasou s dřevěným povrchem.

Dispozice: zádveří (4 m2), vstupní hala s přímým výstupem na zahradu (8,3 m2), garáž s možností dobíjení elektroautomobilu (25,1 m2).
Ob. pokoj s kuchyní (58,1 m2), tech. místnost (4,5 m2), WC (3,5 m2).
2.NP: chodba (8,4 m2), koupelna s vanou i sprchovým koutem (8,4 m2), WC (2,5 m2), ložnice (15,8 m2 a 13,9 m2), ložnice se šatnou (14,6 m2 + 4,8 m2).

Další výhodou umístění samotného je minimální provoz na ulici (pouze obyvatelé domů), jelikož se jedná o slepou ulici bez dalších staveb. Co se dětí týče, do základní školy je to pouze po chodníku a cesta nezabere více, než 5 minut.

V blízkosti je nákupní centrum Olympia, v obci samotné obchody, školka, škola a veškerá občanská vybavenost.

Tento projekt může nabídnout i další možnosti cen a stádia dokončení viz. https://rodinnedomyzelesice.cz.

Veškeré info v RK, doporučuji prohlídku.

Cena
21 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena kompletně dokončeného domu dle fotografií
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
24. dubna, Želešice
ID
37979
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
741 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Kučerová

Jana Kučerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Želešicích.

Podobné nabídky