Prodej rodinného domu, Bušanovice, 390 m2

Bušanovice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Více informací poskytneme rádi na vyžádání)


Regionální dodavatelé v Bušanovicích

Popis

Exkluzivně bychom Vám rádi představili velmi atraktivní rodinný dům o dispozici 6+1, s působivou zimní zahradou a dvěma terasami, nacházející se v malebné obci Horní Nakvasovice na Prachaticku.

Fakticky se jedná o prostornou a dobře rešenou novostavbu, dokončenou dle posledních standardů v prosinci 2021, která je napojena na původní hospodářské stavení v její zadní části. Perlou tohoto domu se sedlovou střechou a originální dispozicí je ovšem luxusní prosklená, vytápěná a také zcela tepelně odizolovaná zimní zahrada s výhledem do udržované zahrady. Tou můžeme ostatně i vejít na terasu před domem, kde se schází každý den celá rodina, a také dále vstoupit do otevřených prostor světlé mezonetové chodby, která propojuje ostatní obytné části domu podsvíceným LED schodištěm.

Hlavním vchodem v přízemí vstoupíme potom do rozlehlého společenského pokoje s krbem. Na tento prostor navazuje moderní kuchyňský kout se všemi spotřebiči a jídelnou, kterým vstoupíme i dále na chodbu, kde najdeme technickou místnost s pračkou a sušičkou, koupelnu se sprchovým koutem, WC a úklidovou komoru. Na druhé straně domu se nachází potom pokoj a hlavní ložnice se šatnou. Zajímavostí uspořádání všech místností je fakt, že tři ložnice ze čtyřech mají svojí vlastní prostornou šatnu.

Velikou další přidanou hodnotou nemovitosti je po schodišti samostatně přístupná pracovna v mezonetu, která slouží majitelce jako malé kosmetické studio. Podlahy jsou v obytné části vinilové a v provozní části je položena dlažba. Vytápění tohoto energeticky úsporného objektu třídy C zajišťuje zcela nový elektrokotel v záruce a podlahové topení s prostorovým termostatem.

Navíc je možno započtením části nevyužitých půdních prostor v druhé polovině domu dosáhnout celkové potenciální podlahové plochy až 390m2, kdy by tak budoucí majitelé touto adaptací nevyužitého podkroví získali kompaktní dvougenerační bydlení pod "jednou střechou". V současné době se dokončuje instalace designové fasády v čelní části objektu.

Oplocená udžovaná zahrada je osázená ovocnými stromy a nabízí krásný jihovýchodní výhled. V horní části je rovinatá, částečně se pak mírně svažuje. Na pozemku se dále také nachází garáž a přístřešek na nářadí.

Obec Nakvasovice působí jako klasická filmová lokace v Šumavském podhůří, s kapličkou, malou hospůdkou a fajn lidmi. V blízkých Bušanovicích najdete obchůdek, mateřskou školku nebo pěkné tenisové hřiště a pouhé čtyři kilometry od obce se nachází Vlachovo Březí s plnou občanskou vybaveností.

Většími městy v okolí jsou okresní Prachatice, dále třeba Vimperk, nebo Strakonice. Ať už v létě, či v zimě je zde možné díky cyklostezkám, koupalištím nebo nedalekým sjezdovkám bohaté sportovní vyžití.

Vřele doporučujeme prohlídku této zajímavé nemovitosti!

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Více informací poskytneme rádi na vyžádání
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Bušanovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
290 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
390 m2
Plocha nemovitosti
1570 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Šárka Holmanová

Šárka Holmanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bušanovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky