Prodej pozemku pro bydlení, Liberec, 769 m2

Liberec


4 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 016 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte místo pro výstavbu Vašeho rodinného domu? Máme tu pro Vás jedinečnou nabídku prodeje pozemku v klidné části města Liberce - Vesec.
Místo, které dokáže splnit Vaše podmínky pro klidné a nové komfortní bydlení s krásným výhledem na Ještěd a okolí. V této lokalitě se jedná o jedno z mála míst připravených k výstavbě.
Mírně svažitý pozemek o celkové výměře 769 m2 je dle územního plánu veden jako bydlení všeobecné. O územně plánovací informaci je zažádáno a rádi ji poskytneme k nahlédnutí. Na pozemku již proběhly částečné terénní úpravy v podobě gabionové opěrné zdi, zbudované na hranici se sousedním pozemkem.
Koncem května bude na pozemku osazen elektrický pilíř. Voda je přivedena na hranici pozemku. Odpady nutno řešit vlastní čističkou odpadních vod.
Součástí prodeje je i podíl na příjezdové cestě.
Výhodou je lokalita, kdy se pozemek nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a zároveň poskytuje dostatek klidu a soukromí k životu. Zároveň oceníte i samotné okolí, kde najdete např. Vesecký rybník, sportovní areál s dráhou na kolečkové brusle, traily Vratislavice, rozhlednu Císařský kámen a další.
V případě zájmu nás kontaktujte. Financování Vám zajistíme v rámci našeho servisu.

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Liberec
ID
00773
Plocha nemovitosti
769 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Petr Jindřich

Bc. Petr Jindřich

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Liberci.

Podobné nabídky