Prodej bytu 2+kk, Brno, Jircháře, 54 m2

Jircháře, Brno


8 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 508 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Vítejte v centru města, bydlete a žijte Brno!

Byt s dispozicí 2+kk a výměrou 54 m2 v 5. patře bytového domu v sousedství brněnské katedrály sv. Petra a Pavla je nyní na prodej včetně garážového stání a sklepa.

Krásný byt na krásném místě nabízí hodně, určitě více než lze napsat do krátkého textu. Fotky a informace mnohé napoví, nejlepší je však vidět a vnímat. Přijďte na prohlídku, srdečně vás zveme!

Interiér od profesionálů

Dispozice bytu, designové interiérové prvky a nábytek na míru si v dokonalý koktejl namíchali sami majitelé – architekti. Příznivci moderních interiérů ocení promyšlenost, detaily, moderní povrchy a atmosféru bytu. Vestavěný nábytek (kuchyňská linka, policové systémy v obýváku, vestavěná skříň v ložnici a chodbě) je součástí prodeje bytu.
Dominantou vstupní chodby a koupelny jsou modré skleněné obklady netradičního formátu.

V symbióze se světlem

Byt má jižní orientaci a světlo je jeho hlavní ozdobou. Z obou pokojů vedou samostatné vstupy na balkon, táhnoucí se po celé délce bytu. Tepelný komfort v bytě zajišťují elektricky ovladatelné venkovní žaluzie, ručně ovládaná vysouvací markýza a klimatizace v obývacím pokoji. V koupelně je elektrické podlahové topení.

Výhledy, které se nestárnou

Kolaudace bytového domu na ulici Jircháře proběhla v roce 2017. Toto jedinečné místo poskytuje oázu klidu v centru města, kterých je málo. Byt je v posledním patře domu s výtahem. Vstup je z široké zastřešené pavlače, z níž je fantastický výhled na katedrálu a do zeleně Denisových sadů. Pavlač je soukromá pro tři byty, lze ji tedy využívat k posezení a relaxaci, orientace na sever v létě poskytne potřebný stín a příjemnou teplotu.

Bezproblémové a bezpečné parkování v centru

Součástí prodeje bytu je také garážové stání v přízemí domu. Odpadá tak věčná starost s hledáním místa v jakoukoliv denní i noční dobu, ale i s námrazou nebo sněhem ulpívajícím na dopravním prostředku v zimě. Sklep (jiný nebytový prostor) je ihned vedle parkovacího místa a je vybaven praktickým policovým systémem. Do garáží se dostanete suchou nohou přímo z domu.

Uvedená cena je kupní cenou za nemovitost bez provize RK.
Jsme připraveni vám zodpovědět všechny další dotazy, pomoci s financováním nebo prodejem vaší nemovitosti. Kontaktujte nás, rádi vás uvidíme.

Cena
8 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Jircháře, Brno
ID
00099
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Marek Karvaj

Mgr. Marek Karvaj

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky