Prodej rodinného domu, Měšice, Měšická, 119 m2 (ID: 1405836)

Měšická, Měšice


12 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 60 953 Kč /měs.

(včetně poplatků)


Regionální dodavatelé v Měšicích

Úklidové služby

Popis

Představuji Vám rodinný dům, který se stane vaším bezpečným přístavem a vykouzlí úsměv na tváři hned při prvním setkání. Dokončený v roce 2019, tento architektonický skvost klade důraz na moderní design, čisté linie a funkčnost, aby každý den byl pro vás zážitkem.

Nemovitost s dispozicí 4+kk se rozkládá na 119 m² podlahové plochy a je doplněna o nádhernou zahradu o velikosti 298 m². V idylické lokalitě Měšice u Prahy, pouhých 15 km od pulzujícího centra hlavního města, si můžete užívat klid a zároveň být v dosahu metropole.

Domov byl navržen s ohledem na maximální pohodlí a estetickou harmonii. Dvoupodlažní uspořádání zaručuje vzdušné a prosluněné prostory. V přízemí vás uvítá technická místnost a vestavěné skříně pro účelné uložení věcí. Nechybí zde ani WC pro hosty umístěné v elegantní předsíni.

Centrální obytná část je propojena s prostornou krytou terasou, odkud se nabízí pohled do pečlivě udržované zahrady – ideální místo pro odpočinek i zábavu s blízkými. Kuchyň, integrovaná do hlavního obytného prostoru, umožňuje sdílení chvil při vaření s rodinou a přáteli.

V horním patře se nachází tři neprůchozí ložnice zaručující soukromí a klid. K dispozici jsou dva dětské pokoje s vlastní koupelnou a WC a rodičovský pokoj s vlastní koupelnou. Komfortní klimatizace zajistí příjemné prostředí i během letních veder a moderní plynový kotel zase teplo v zimních měsících.

K domu náleží tři parkovací místa s možností výstavby přístřešku pro auta. Představte si relaxaci na terase za zvuků praskajícího ohně a pohledu na hvězdnou oblohu. Měšice jsou vyhledávanou lokalitou pro rodiny, nabízejí naučné stezky a zámek s rozsáhlou zahradou, kde na vaše nejmenší čekají edukativní atrakce.

V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, hřiště, restaurace i obchody. Nabízíme Vám možnost výhodného financování s nejnižší možnou úrokovou sazbou. Vytvořte si svůj soukromý ráj již toto léto. Kontaktujte nás a domluvte si schůzku, ráda Vám ukáži všechny výhody, které tento domov nabízí.

Cena
12 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Měšická, Měšice
ID
0013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
119 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
298 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilona Rikl

Ilona Rikl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Měšicích.

Podobné nabídky