Prodej pozemku pro bydlení, Čeladná, 1937 m2 (ID: 1405607)

Čeladná


4 450 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 207 Kč /měs.

(vč. odměny RK)


Regionální dodavatelé v Čeladné

Popis

Stavební pozemek o velkorysé rozloze 1937 m2 má jižní orientaci a je mírně svažitý. Část pozemku dle nového územního plánu je zastavitelná cca 1000m2 (zastavitelnost je 18%) a část pozemku slouží k vybudování přilehlé zahrady nebo odpočinkové zóny a rekreace. Výstavba je povolena na samostatný rodinný dům pro bydlení nebo rekreaci s dvěma nadzemními podlažími a obytným podkrovím. Na hranici pozemku se nachází nízké napětí elektrické sítě. V lokalitě zatím není veřejný vodovod, byl však zpracován posudek a na parcele lze vybudovat vrt. Odpady kanalizace lze dle územního plánu řešit domovní čističkou nebo jímkou. V budoucnosti se v této lokalitě zvažuje vybudování jak vodovodního tak i kanalizačního řadu. Nemovitost se nachází na polosamotě s výhledem na beskydské kopce nedaleko obce Čeladná, která nabízí spousty vyžití. Prosper golfový resort, nabízející na 180 hektarech profesionální hřiště pro milovníky golfu, ale i resort pro všechny, kteří si tento sport chtějí jen vyzkoušet. V resortu jsou 2 mistrovská 18 jamková hřiště, 24 krytých odpališť, 9 cvičných jamek a 2 simulátory s nabídkou více jak 30 světových hřišť.
BOBOFFKA – adrenalinová, ale zároveň bezpečná bobová dráha, která Vás sveze z masivu hory Malá Stolová a výšky 620 metrů nad mořem. Art a Design hotel MIURA – mnoha cenami ověnčený, světoznámý hotel vynikající skvělým designem, uměním skloubeným s relaxací a skvělou gastronomií se nachází nedaleko.
Wellness hotel YURA – nabízí možnost pro lázeňské hosty nebo obyvatele obce možnost využít bazén a wellness centrum se saunami. Galerie LARA – je volně přístupná z beskydského rehabilitačního centra.
Obec Čeladná má veškerou občanskou vybavenost, se základními a mateřskými školami, knihovnou a seniorskými centry, lékaři, zubaři i lékárnami. V obci i mnoho dalších sdružení, hasiči, farnost.
Lyžařské a bikeareály Pustevny, Opálená, Kunčice nedaleko.
Čeladná vyniká výbornou dostupností do krajského města Ostrava a dalších měst v Moravskoslezském kraji. .Pro detaily nemovitosti a prohlídky kontaktujte prosím uvedeného makléře.

Cena
4 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. odměny RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Čeladná
ID
240504
Plocha nemovitosti
1937 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Šárka Komárková

Šárka Komárková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Čeladné.

Podobné nabídky