Prodej rodinného domu, Brno, Mladá, 285 m2

Mladá, Brno


15 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 75 775 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Velký, samostatně stojící rodinný dům se zahradou v Brně, v městské části Útěchov u Brna na ulici Mladá.
Jedná se o exkluzivní lokalitu, která v sobě snoubí výhody klidného bydlení uprostřed lesů a přírody a současně se jedná o bydlení v Brně. Poloha téměř 500m nad mořem se odráží v čistotě vzduchu. Parcela je výhodně umístěna i v rámci obce. Nachází se asi 100 m od centra obce a zastávky MHD, ale ve zcela tiché, klidné boční slepé ulici. 200m od domu je sportovní areál s halou. Dům je dvoupodlažní plus obytné podkroví. Je velikosti 5+1. Mimo obytných místností je v 1. podzemním podlaží garáž, a další 4 technické místnosti. U domu je velká zahrada.

Dům byl postaven v r. 1994 a v r. 2004 byl rekonstruován.
Obytná plocha včetně technických místností a garáže je 285 m2, zastavěná plocha je 116m2 a plocha parcely je 793m2. Uliční strana parcely má 19m, délka je 53m. Pozemek se postupně zužuje.

Dispozice: Celý dům je velmi světlý a je zde účelně využit každý prostor. Jedná se o stavbu s jedním podzemním podlažím, jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Má 5 pokojů, kuchyni, dvě koupelny, tři WC, garáž, čtyři technické místnosti a sklep.

V 1. NP je kuchyně (19,5m2), velký obývací pokoj (23,4m2) s prosklenými dveřmi na terasu a zahradu a ložnice (22,3m2) propojená posuvnými dveřmi s obývákem a dveřmi s chodbou. Je zde rovněž koupelna se dvěma umývadly, bidetem, vanou a sprchovým koutem a dále samostatné WC.

V podkroví je z chodby přístup do tří pokojů (27m2, 19,5m2, 13,5m2) a koupelny se sprchovým koutem a WC.

V 1 PP, které je pod celou plochou stavby, je garáž, prádelna, kotelna a další dvě místnost a WC. Všechny tyto místnosti mají okna a jsou propojeny s chodbou, tedy mají široké využití. Největší (23m2) lze využít jako posilovnu a podobně.

Je zde také půda, kterou je možno využít.
Z uliční strany lze do domu vstoupit vstupními dveřmi v 1PP i v 1.NP a garáží. Do zahrady se dostaneme z obývacího pokoje, nebo dveřmi v 1.PP.

Další informace: Dům je připojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci a rozvod plynu. Ústřední vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel.
Uliční strana domu je na východ, zahrada na západ. Z jižní strany domu lze vybudovat dvě parkovací stání, případně přístřešek.
Parcela je přístupná ze dvou stran včetně dostupnosti sítí. Nabízí se možnost vybudování dalšího domu na druhém konci zahrady.
Poloha obce uprostřed lesů a současně výborná dopravní dostupnost do centra města Brna činí tuto lokalitu jednou z nejatraktivnějších v Brně a okolí.

Výše uvedená cena je konečná, provizi realitní kanceláři neplatí kupující.

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Mladá, Brno
ID
89823
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
285 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
285 m2
Plocha nemovitosti
793 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Helán

Martin Helán

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky