Prodej pozemku pro bydlení, Bílé Podolí, 5345 m2 (ID: 1405224)

Bílé Podolí


1 175 900 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 604 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bílém Podolí

Úklidové služby

Popis

Prodej pozemku p.č.: 782/8
Katastrální území: Bílé Podolí, k.ú: Zaříčany

Velikost: 5 345 m2

Nabídka: Nenechte si ujít naši nabídku atraktivní parcely o velikosti 5345 m2 v obci Bílé Podolí, k.ú: Zaříčany. Pozemek je v KN vedený jako „orná půda“. Dle územního plánu se jedná o pozemek který je z části vedený pro plochy pozemku zastavitelné Z1 s funkčním určením ploch k bydlení venkovského charakteru, část plochy pozemku se nachází v nezastavěném území a je funkčně určena jako plocha zemědělská.

Možnosti stavby: Zastavitelná plocha bydlení venkovského charakteru (označena Z1), leží v severní části zástavby v klidové poloze vhodné pro bydlení. Je prolukou ve stávající zástavbě a navazuje na stávající obytnou zástavbu. Je logickým pokračováním již existující zástavby rodinných domů. Její zástavba a měřítko musí respektovat charakter stávající zástavby a hmoty objektů včetně střech. Má výměru 0,35 hektarů a je pro maximálně 2 rodinné domy.

Přístup: Dopravně bude napojena na stávající místní komunikace z jihu.

IS: Má možnost napojení na inženýrské sítě (navržený vodovod, kanalizaci, a stávající plynovod a elektro) z navazující zástavby.

Okolí: Ze severu lemují pozemek zemědělské pozemky. Zaříčany jsou vesnice, část městyse Bílé Podolí v okrese Kutná Hora. Nachází se asi dva kilometry západně od Bílého Podolí. Leží na pravém břehu Starkočského potoka. V přímé blízkosti je autobusová zastávka, odkud se dostanete do Kutné Hory, která je odsud vzdálená 15 kilometrů.

Cena
1 175 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Bílé Podolí
ID
b21
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
5345 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Diana Temerová

Diana Temerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bílém Podolí.

Podobné nabídky