Pronájem bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Korunní, 76 m2

Korunní, Praha, Vinohrady


30 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Evidenční číslo / ID zakázky: V3482

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nadstandartní byt 3+kk se 2 balkony, parkovacím stáním v podzemní garáži domu a sklepem, který se nachází ve výjimečně lokalitě pražských Vinohrad na pomezí Prahy 3 a Prahy 10 — v prestižní rezidenci Korunní dvůr.

Velmi světlý a vzdušný byt o celkové ploše 76m2 je umístěn v 1. patře cihlového domu s výtahem, recepcí a ostrahou. Interiér tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, kuchyňským stolem se židlemi a pohovkou se skříňkou pod TV naproti. Dále jsou 2 neprůchozí místnosti, z nichž jedna je ložnice s velkou vestavěnou šatní skříní. Dispozice bytu je zajímavá tím, že každá ze 2 ložnic má svůj vlastní balkon. V koupelně je vana a toaleta. Ve vstupní hale se nachází šatní skříň se spoustou úložného prostoru.

Rezidence Korunní Dvůr se nachází ve vyhledávané pražské čtvrti Vinohrady a je tvořena několika objekty vytvářejícími uprostřed dvůr, kde vás očekávají travnaté plochy a vzrostlá zeleň s klidem od městského shonu. Projekt představuje originální spojení historických budov původního Měšťanského pivovaru s moderní zástavbou. Cílem architektonického pojetí bylo vytvoření bydlení v tiché zahradě uprostřed ruchu velkoměsta.

Nadstandartní provedení a dispozice bytu spolu s výbornou poloha činí tento byt skvělou volbou bydlení v širším centru Prahy. Lokalita Vinohrad nabízí kompletní občanskou vybavenost: v areálu se nachází prodejna potravin Billa a restaurace, nabízející širokou škálu obchodů nákupní galerie Flora je pouhých 8 chůze. Stanici metra Flora nebo Jiřího z Poděbrad se nachází v blízké pěší vzdáleností.

Měsíční nájemné: 30.000,-Kč + poplatky.
K dispozici je garážové stání a sklep 3m2 za příplatek 3.500,-Kč měsíčně.

Byt je volný k nastěhování k nastehovaní od 1.07.

Energetická třída PENB B - Velmi úsporná.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Korunní, Praha, Vinohrady
ID
V3482
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
2.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 10.

Podobné nabídky