Prodej rodinného domu, Peruc, Jižní, 320 m2

Jižní, Peruc


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně právního servisu a provize)


Regionální dodavatelé v Peruci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte dvougenerační rodinný dům na klidném místě s dobrou dojezdovou vzdáleností do Prahy - cca 45min, či Loun, cca 20 min?
Právě jste ho našli. Dům se nachází na klidném místě v Městys Peruc.
V 1.NP je byt, dispozičně řešen jako 4+1 se samostatnou koupelnou a wc a samostatnou šatnou. Pokoj a ložnice mají dřevěné podlahy. Kuchyně a obývací pokoj pak dlažbu s podlahovým topením a také přímý přístup na zahradu s bazénem. Dále se také dostanete do garáže o velikosti cca 48 m², která je vytápěná podlahovým topením a ve které se také nachází technická místnost s wc a je zde rovněž možný vstup na zahradu.
V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti z 1.NP je byt o dispozici 3+1. Nachází se zde také půdní prostor, ložnice a dětský pokoj s podhledovým osvětlením. Okna mají stínící rolety spolu se sítěmi proti hmyzu, instalace proběhla roku 2023. Dále koupelna s wc, která má podlahové vytápění a rekonstrukce zde proběhla v roce 2022. Z kuchyně je možný vstup na balkon s výhledem na hrad Hazmburk. Nad kuchyní a obývacím pokojem se nachází otevřené pódium o velikosti cca 16 m², které je přístupné po točitém schodišti z obývacího pokoje, kde proběhla také rekonstrukce podhledového osvětlení a montáž stínících rolet.
Ve sklepním prostoru o výměře cca 38 m² se nabízí jeden sklad, místnost pro fitness a kotelna, ve které je umístěna technologie bazénu, solárních panelů a tepelného čerpadla, které bylo nainstalováno v roce 2022. Zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody. Solární panely také slouží k ohřevu vody a to i v bazénu o velikosti 12 m².
Celková podlahová plocha domu je cca 320 m². V domě jsou euro okna s izolačním dvojsklem a žaluziemi.
Na zahradě, na jižní straně domu, je terasa s posezením a markýzou. Zahrada je oplocená, okrasná se vzrostlou zelení a s domkem pro uložení zahradního náčiní.
Městys Peruc disponuje občanskou vybaveností - obecním úřadem, poštou, obchodem, mateřskou a základní školou, zdravotním střediskem a kinem. Dominantu obce tvoří zámek Peruc s galerií E. Filly, kostel sv. Petra a Pavla a Oldřichův dub, turisticky oblíbené místo.
Dopravu zajišťuje autobusová a vlaková doprava. Nyní se v blízkosti staví dálnice D7 Chomutov – Praha.
Pro bližší informace a cenu volejte makléře. Ev. číslo: 647178.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Jižní, Peruc
ID
647792
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
207 m2
Podlahová plocha
320 m2
Plocha nemovitosti
584 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jíří Šíma

Ing. Jíří Šíma

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Peruci.

Podobné nabídky