Prodej rodinného domu, Plavy, 300 m2

Plavy


5 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 497 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Plavech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Rodinný dům v rekonstrukci s větším příslušenstvím a pěkným velkým pozemkem postavený v jihozápadním svahu obce Plavy část Haratice v zástavbě rodinných domů podél silnice III.tř vedoucí do části obce Michovka.

Nemovitost byla postavena jako zděný podsklepený objekt rodinného domu s obytným podkrovím pod sedlovou střechou ve dvacátých letech minulého století. Dům byl postavený k bydlení jedné rodiny s truhlářskou dílnou v suterénu se vstupem přímo do zahrady. Ve čtyřicátých letech byla truhlárna rozšířena o podsklepenou přístavbu s možností vstupu rovněž přímo do zahrady a propojenou se sklepními prostory rodinného domu. V šedesátých letech pak byla provedena přístavba garáže s navazujícím skladovým prostorem přístupná přímo ze silnice a propojená funkčně s přízemím domu. Následně byla před cca. 10ti. lety provedena nová střešní krytina na rodinném domě a osazena klimatizace pro obytné prostory domu. V letošním roce byla započata rozsáhlá rekonstrukce celého domu s novými rozvody vody,kanalizace,elektřiny, zateplením stropní a střešní konstrukce, přípravou pro ústřední vytápění, zakoupení nových plastových oken pro celý dům, nový kotel na dřevo i pelety se zásobníkem, provedeny terénní úpravy s osázením travního semene….. .

Vstup do domu je ve směru od komunikace do chodby s kamenným schodištěm do suterénu a betonovým do podkroví. V přízemí je řešená kuchyň s otevřeným průchodem do velkého obývacího pokoje a vstupem na velkou terasu, ložnice a prostorná koupelna s WC. V podkroví je řešený jeden velký pokoj, dvě komory a velká koupelna s WC, v podstřeší volný půdní prostor s možností vestavby dvou pokojů. V suterénu jsou původní skladové prostory částečně připravené na vestavbu soc.zařízení a dále pak dva velké prostory truhlářské dílny se vstupem do zahrady v přípravě na obytné prostory. Pod dílnou je další zděný sklep s klenutým stropem a hliněnou podlahou přístupný pouze z terénu pod domem. Objekt domu je napojený na elektřinu vrchním závěsným kabelem, vodovod a odkanalizován do žumpy pod domem. Na pozemku je dále funkční kopaná studna a zakoupen nový plastový septik pro osazení.

Dům na pěkném slunném místě s hezkým výhledem, dobrou dostupností a investicí cca. 1mil. Kč do modernizace včetně terénních úprav pozemku s vyřešením parkování vozidel i původních truhlářských dílen vhodných k bydlení (sauna, letní kuchyň, vinárna, ateliér……) i jako dílna či provozovna.
Obec s dobrou dostupností a spojením na Prahu, Hradec Králové, Krkonoše…(autobus, vlak) s fotbalovým hřištěm včetně tenisových kurtů a hřišť pro děti, školou, školkou, restauracemi, obchodem potravin….. .

Cena
5 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Plavy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1594 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plavech.

Podobné nabídky