Pronájem bytu 2+1, Karviná, Borovského, 56 m2 (ID: 1404283)

Borovského, Karviná - Ráj


8 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 4000,-Kč na 1 osobu (teplá voda,studená voda,topení, elektřina, plyn))


Regionální dodavatelé v Karviné

Popis

Bydlení v 5. nadzemním podlaží má své výhody a jedna z nich je například to, že až půjdete s přáteli na výšlap, tak zatímco oni budou funět jak lokomotiva, vy se budete stále tvářit jako na procházce.

Kromě toho, že vaše fyzička bude o kus lepší, tak vám také nikdo nebude dupat nad hlavou a užijete si fajn výhled z lodžie. No a co se samotné lodžie týče, tak do budoucna si možná užijete i její rozšíření, protože se o tom v domě začíná diskutovat.

Další nesporný fakt je, že zlodějíčkům se asi taky do tohoto patra chtít moc nebude a pokud ano, tak budete mít dost slušné bezpečností dveře, kterými tento byt disponuje.

Pronájem ve výborné lokalitě. Zastávka MHD v blízkosti domu. Dostatek parkovacích míst,pokud vlastníte auto.

Pokud se vám bude dobře bydlet, majitel nabízí i možnost dlouhodobého pronájmu. Nájemné činí 8 200,- Kč + služby 4000,-Kč na 1 osobu (teplá voda,studená voda,topení, elektřina, plyn).
Kauce pro majitele je 10 000-Kč a provize RK 14 000,- Kč. Tento byt je vhodný pro aktivní typ lidí. Není zde výtah a byt se nachází v 5. nadzemním podlaží /myšleno přízemí a 4. patra/.

Byt prošel rekonstrukcí. Vše v bytě je v dobrém stavu. Zůstavá zde, vybavení kuchyně kromě lednice, v ložnici zůstává vestavěná skříň. V obývacím pokoji, zůstane obývací stěna.

Každý zájemce bude prověřen v registrů exekucí v Česku a na Slovensku. Majitel si vyhazuje právo vybrat si nájemníka. Zajímá vás více informací nebo se chcete potkat přímo na prohlídce? Tak mi zavolejte a rád vám všechny informace předám. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105134.

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 4000,-Kč na 1 osobu (teplá voda,studená voda,topení, elektřina, plyn)
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Borovského, Karviná - Ráj
ID
N105134
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Kasparek

David Kasparek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Karviné.

Podobné nabídky