Prodej rodinného domu, Husinec, Komenského, 77 m2 (ID: 1403721)

Komenského, Husinec


3 480 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 585 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Husinci

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji okouzlující domek ve městě Husinec, který se nachází v okrese Prachatice, asi 4,5 km vzdálen od Prachatic, 18 km od Vimperka a 17 km od Volyně, do Písku je to cca 39 km.

Nabízený dům stojí na břehu řeky Blanice. Vhodný je pro ty z Vás, kteří hledají pohodlné bydlení nebo rekreaci v Jižních Čechách. Nebude-li Vám vadit, že dům nemá zahradu ani uzavřený dvorek. Vše Vám však vynahradí okouzlující atmosféra u řeky Blanice.

Při vstupu do domu je zádveří, ze kterého je přístupná přízemní, obytná kuchyně. Dále je zde technická místnost s kotlem na TP. Koupelna je s vanou a toaletou dohromady. Do obytného podkroví vedou romantické, bílé schody. V podkroví jsou dvě místnosti. Menší nyní slouží jako ložnice a větší s otevřenou galerií je nyní využívána jako obývací pokoj.

K domu nenáleží zahrada, před domem je však skutečně romantické posezení s pěkným pohledem na Blanici. Dům stojí ve slepé ulici, kolem domu tedy prochází a projíždí jen majitelé sousedních domů. Jedna se sousedních staveb je místní pizzerie, kde si pochutnáte nejen na dobré pizze, ale i chutných českých hotovkách. Město si žije poklidným tempem. Pravidelně se zde konají různé kulturní a společenské akce.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností a video, některé realitní servery však jeho zveřejnění nepodporují, rádi Vám ho zašleme na vyžádání.

Cena
3 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Komenského, Husinec
ID
J10015
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
77 m2
Plocha nemovitosti
65 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Vazač

Petr Vazač

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Husinci (okr. Prachatice).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky