Pronájem bytu 3+1, Karlovy Vary - Drahovice, Boženy Němcové, 66 m2

Boženy Němcové, Karlovy Vary, Drahovice


14 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Pokud hledáte bydlení v jedné z nejžádanějších lokalit Karlových Varů, pak právě vám nabízíme pronájem velmi pěkného a prostorného bytu 1. kategorie ve třetím patře panelového domu bez výtahu o velikosti 3+1.
Byt prošel rekonstrukcí a pronajímá se vybavený, jak je na fotografiích, ale lze i bez nábytku.
Dispozičně je řešen předsíní, ze které vedou dveře do kuchyně, která je vybavena kuchyňskou linkou, vč. dalších skříněk, novým sklokeramickým sporákem s troubou, lednicí s mrazákem, myčkou a kde je místo i na jídelní kout.
Z kuchyně pak vcházíme do zadního pokoje a také do koupelny se sprchovým koutem s masážními tryskami a umyvadlem a novou pračkou a galerkou. WC je samostatné se vstupem z předsíně.
Z předsíně pak vedou samostatné vchody také do dvou pokojů, z nichž jeden je obývací, situovaný na jih, a který je prodloužený zaintegrováním původního balkonu.
Ve všech místnostech je nové moderní osvětlení , některé s dálkovým ovládáním, nové hliníkové žaluzie, nové dveře, na podlaze je položeno měkčené protihlukové lino a plastová okna jsou samozřejmostí.
V mezipatře domu je umístěna komora, která je příslušenstvím k bytu.
Velikou devizou tohoto bytu je i oplocená zahrada patřící k domu se sušáky na prádlo, kde je možné posedět či grilovat.
V tomto nadstandardním bytě je majitelem striktně zakázán chov jakýchkoliv domácích zvířat.
Nájemné činí 14.000,- Kč vč. služeb v domě (komunální odpad, el. v domě, pojištění domu ad.), zúčtovatelné zálohy na energie činí 4.000,- Kč ( studená voda, teplo, teplá voda, elektřina v bytě).
Parkování je možné kolem domu a v případě zájmu je možné si pronajmout nově zrekonstruovanou garáž.
V blízkosti je autobusová zastávka, nemocnice, a do centra města je to několik minut chůze.
Při podpisu smlouvy se skládá celková měsíční platba za první měsíc ve výši 18.000,- Kč, kauce ve výši dvou celkových měsíčních plateb, tedy 36.000,- Kč, a zprostředkovatelský poplatek 9.000,- Kč. Celkem tedy 63.000,- Kč. Byt je volný ihned .

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Boženy Němcové, Karlovy Vary, Drahovice
ID
N1731
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
66 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
66 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Walzová

Michaela Walzová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Karlových Varech.

Podobné nabídky