Prodej bytu 2+kk, Brno, Nové sady, 47 m2

Nové sady, Brno


7 050 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 598 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Novostavba bytu 2+kk s balkonem a krásným výhledem v centru Brna!

Rádi bychom Vám nabídli ke koupi kompletně vybavený nadstandardní atelier 1+kk s balkonem, který byl vkusně přebudován na dispozici 2+kk tak, aby se v maximální míře a prakticky využil nabízený prostor. Skladba dispozice viz přiložený půdorys. Jednotka má celkovou výměru 47,2 m2 a je umístěna v 7.NP/12NP komplexu s dvěma výtahy a navíc je jejím příslušenstvím i sklep v 1. PP o výměře 3 m2. V rámci společných prostor možnost využívat „zelenou“ relaxační střechu s úžasnými výhledy na dominanty Brna.

Jednotka se nachází v novém moderním polyfunkčním domě v developerském projektu INSADY, situovaný v srdci Brna, na ulici Nové Sady, v centru moravské metropole a spojuje vysoký nadstandard bydlení s nejmodernějšími technologiemi.

INSADY je nízkoenergetický objekt, kde teplo a chlad zajišťuje tepelné čerpadlo a centrální zdroj chlazení pro bytové i komerční prostory, doplněné o fotovoltaickou elektrárnu na střeše a záložní plynové kotle, čímž minimalizuje emise CO2. A také i proto má budova v energetickou náročnost ve třídě A - mimořádně úsporná!

V nabízené jednotce naleznete mimo jiné samostatnou klimatizaci, rekuperační jednotku a podlahové teplovodní topení. O komfort se starají hliníková okna s interiérovými žaluziemi a nadstandardní zřizovací předměty. V atelieru je již instalována kuchyňská linka na míru s prémiovými vestavěnými spotřebiči a pračkou a dále zde naleznete nové vybavení jako skříně v chodbě a ložnici, manželská postel s roštem a nočními stolky, stůl a 3 židle z masívu, polohovací gauč, konferenční stolek a předsíňová stěna. K dispozici je také v bytě možnost používání moderní technologie tzv. chytré domácnosti na dálku přes mobilní aplikaci, které nabízí měření a regulaci topení, chlazení a větrání.

Bezpečnost celého objektu je zajištěna centrálním přístupovým systémem a interkomem mezi bytem a vstupními dveřmi.

Mimořádné umístění domu v těsné blízkosti centra metropole nabízí maximální občanskou vybavenost jako restaurace, obchody, kavárny a veškeré služby.

Vynikající dostupnost městské hromadné dopravy, v blízké na hlavního autobusové a vlakové nádraží a také na dálnici D1, pro cyklisty je výhoda rychlého napojení na cyklostezku podél řeky Svratky.
Komerční a administrativní prostory celého komplexu nabízejí flexibilitu pro podnikatelské záměry a možnost individuálního provozu. INSADY představuje kombinaci nadstandardu, technologie a strategické polohy pro vysoce komfortní životní i pracovní prostředí.

Financování koupě této jednotky je možné hypotékou, s jejíž vyřízením Vám rádi pomůžeme, stejně jako s nalezením vhodného nájemce v případě pořízení této nemovitosti za účelem investice a následného pronájmu.

Atraktivní nemovitost s krásným výhledem na dominantu Brna, kostel svatého Petra a Pavla, je k dispozici pro prvního obyvatele, doporučujeme!

Cena
7 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Nové sady, Brno
ID
Flat414
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
47 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Navrkal

Jiří Navrkal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky