Prodej rodinného domu, Březina, 104 m2

Březina


11 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 758 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Březině

Popis

Vítejte v obci Březina u Křtin na okraji CHKO Moravský kras. Jde o klidnou lokalitu obklopenou loukami a lesy s dostupností 20 minut do centra Brna. Tedy ideální bydlení pro rodiny s dětmi, které mají rády aktivní život kousek od přírody, zároveň ale se skvělou dostupností moravské metropole města Brna.

Útulný samostatně stojící RD o dispozici 4+kk má celkovou plocho 104 m2 a stojí na pozemku o výměře 501 m2.

Za vstupními dveřmi je zádveří s vestavnou skříní odkud dále vstoupíme do dominanty domu – obývacího pokoje s kuchyňským koutem.

Kuchyňské studio LAMONT v moderním designu, vybaveno indukční deskou s digestoří a moderními spotřebiči (Electrolux) s praktický osvětlením po celé délce kuchyňské linky. Součástí kuchyně je jídelní kout.

Hned vedle kuchyně se nachází obývací pokoj, kde za chladivých zimních večerů oceníte praskání dřeva z designových akumulačních krbových kamen.

V přízemí se dále nachází záchod, kde je prostorná vestavěná skříň využívaná jako technická místnost domu.

Celý dům je zateplený, podlahy jsou plovoucí s dekorem dubu, v koupelnách a zádveří je dlažba. Interiérové dveře domu jsou dřevěné s dřevěnými obložkami.

O teplo domova se starají převážně již zmíněná krbová kamna, dále elektrické přímotopy a nad vstupy do zahrady jsou umístěny tepelné infra panely.

Do patra se dostaneme po masivním dubovém schodišti.

Z ložnice, kde nalezneme i šatnu pro majitele domu, máte krásný výhled do okolních lesů.

Koupelna v prvním patře je vybavena vanou, sprchovým koutem, záchodem a velkým umyvadlem se dvěma bateriemi.

V prvním patře se dále nachází dva pokoje, jeden situovaný na západ a druhý na východ.

Součástí domu je půdní prostor, do kterého je přístup po skládacích schodech zabudovaných do stropu.

Na zahradě nalezneme posezení na terase s komfortní výměrou 27,7 m2 pod hliníkovou pergolou s bodovým led osvětlením. Pergola je vybavena screenovou roletou vloženou mezi sloupy, senzorem větrné automatiky a ovládáním na vícekanálové dálkové ovládání.

Celý pozemek s prostornou zahradou a zastavěnou plochou má rozlohu 501 m2.

Zahrada je vybavena zapuštěným bazénem o velikosti 27 m3, bazén disponuje protiproudem, slanou vodou, vstupem po schodech a v bazénu je i lavice na sednutí, to vše je pod uzamykatelným zastřešením.

Celoskleněný skleník Tobiáš s nerezovým rámem o velikosti 12 m2 a výšce 2,2 metru se čtyřmi automaticky otvíracími okny.

Mezi skleníkem a terasou je k dispozici retenční nádrž na vodu o objemu 6 m3, voda, která je zde odváděna přichází z celé plochy střechy domu.

Ve skleníku nalezneme rozvaděč elektřiny (slouží k bazénu) spolu s možností připojení do zásuvky.

Celoplastová kůlna hned vedle domu o velikosti 8 m2 je ideální pro úschovu vašich kol nebo zahradního náčiní.

Okolo celého domu je zámková dlažba. Pro lepší zásobu vody je na domě umístěn nezámrzný ventil, který je napojen na vodu z řádu.

Celý pozemek je moderně oplocen.

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Březina
ID
00038
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
104 m2
Plocha nemovitosti
501 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vlastimil Pohajda

Vlastimil Pohajda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březině.

Podobné nabídky