Prodej rodinného domu, Jeníkovice, 436 m2 (ID: 1400987)

Jeníkovice


3 798 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 100 Kč /měs.

(včetně provize a právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Jeníkovicích

Popis

NÍZKOENERGETICKÁ NOVOSTAVBA U HRADCE KRÁLOVÉ - Hrubá stavba

Hledáte bydlení v okolí Hradce Králové, kam se vejdete i s velkou rodinou? Rádi byste do nového, ale stavět od základů se vám nechce? Tak možná právě na vás čeká novostavba v Jeníkovicích.

Dům je aktuálně ve fázi hrubé stavby a plánované dokončení je v roce 2024. Stojí na pozemku o velikosti 436 m² a velikost zastavěné plochy domu je 156 m².

Jeho dispozice bude 4+kk a těšit se můžete na tři ložnice, obývák s kuchyní, dvě šatny a komoru, koupelnu s WC a další samostatnou toaletu. Na příjezdové cestě zaparkujete 2 auta a na zahradě vám ještě zbyde místo na terasu s pergolou a bazén.

Dům je z pórobetonu a střecha bude z pálených tašek. Stavba bude splňovat standardy nízkoenergetického bydlení. Elektřina a voda jsou už do domu přivedené a odpad bude řešený septikem. V domě bude vzduchotechnika s rekuperací a podlahové topení. Prodává se ve fázi uzavřené hrubé stavby.

Nízkoenergetická novostavba

Synonymum moderního bydlení? Nízkoenergetický dům! Proč také utrácet za energie, když můžete mít dům, co bude šetřit za vás. Dům má kompaktní nečlenitý tvar, který minimalizuje tepelné mosty. Kromě toho také nadstandardní tepelnou izolaci, efektivní regulaci tepla a větrání s rekuperací tepla. Osazený bude kvalitními okny s izolačním trojsklem. V tomhle domě se zkrátka nebudete muset obávat zdražování energií.

Jeníkovice a okolí

Jeníkovice jsou klidná obec uprostřed krásné přírody, ale k životu vám tu nic chybět nebude. Je tu školka, potraviny a sportovní klub, hřiště i koupaliště, kde můžete trávit volný čas. V okolí je spousta stezek pro pěší i cyklo turistiku a ve 2 km vzdálených Třebechovicích si můžete zajít třeba na dobrý oběd na náměstí. V Hradci jste autem za 15 minut a pokud by se vám nechtělo řídit, z obce odjíždí autobus, který vás tam za půl hodiny doveze.

Cena
3 798 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Jeníkovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
436 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
436 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Králík

David Králík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jeníkovicích (okr. Hradec Králové).

Podobné nabídky