Prodej rodinného domu, Soběslav, Na Cihelně, 134 m2 (ID: 1400918)

Na Cihelně, Soběslav


8 099 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 597 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Soběslavi

Popis

Hledáte rodinný dům pro Vaše chvíle pohody a odpočinku?
Exkluzivně Vám nabízíme nízkoenergetickou dřevostavbu s dispozicí 4+kk, dvojgaráží a okrasnou zahradou v Soběslavi. Město leží na dálnici D3 z Prahy do Českých Budějovic a čtvrtém železničním koridoru. Ve městě naleznete veškerou občanskou vybavenost.
Dům disponuje pozemkem o celkové velikosti 1855m2. Naleznete zde vkusně osázenou zahradu, kde je k dispozici připraven i závlahový systém. Na zahradě dále naleznete prostornou dvojgaráž o velikosti 62m2.
Dům byl zkolaudován v roce 2021. jsou zde velmi nízké provozní náklady spojené s chodem domácnosnosti. Hradí se pouze záloha na elektřinu, která je 2500,-Kč. Dům má vlastní zdroj pitné vody z vrtané studny. Kanalizace řešena jímkou. Nemovitost je vytápěna tepelným čerpadlem Mitsubishi s rozvodem podlahového topení. Dalším možným zdrojem vytápění jsou moderní prosklená krbová kamna.Jsou zde instalovány i elektrické předokenní rolety a centrální vysavač.

Dispozicie RD:
V přízemí domu naleznete technickou místnost, pracovnu, samostatné WC a prostorný obývák s kuchyňskou linkou. Kuchyňská linka je nadstandardní zn. Sykora. Na kuchyňský kout navazuje i prostorná spižírna.
Podkroví nabízí dva pokoje, samostatnou šatnu. K dispozici je zde i veliká koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem.

Srdečně Vás zveme na prohlídku a těšíme se na klienty, kteří hledají pohodové, nadstandardní bydlení v klidném prostředí.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102626.

Cena
8 099 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Na Cihelně, Soběslav
ID
N102626
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
134 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1855 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Soběslavi.

Podobné nabídky