Prodej rodinného domu, Ostopovice, Větrná, 190 m2

Větrná, Ostopovice


14 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 70 532 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Ostopovicích

Popis

Prodej opravdu prostorného rodinného domu v žádané lokalitě na okraji Brna.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji moderní reprezentativní dům s okrasnou zahradou a venkovním bazénem.

Dům se nachází na konci vedlejší ulice na okraji obce Ostopovice. Tento samostatně stojící dům byl zkolaudován v roce 2008 a disponuje dvěma obytnými podlažími.

V přízemí domu se rozkládá skutečně prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj a koupelna s toaletou. Kuchyňská linka byla instalována v roce 2022 a splní i ty nejnáročnější požadavky. Krb s výměníkem v obývacím pokoji dodává prostoru příjemnou atmosféru.

V patře domu jsou pak k dispozici tři samostatné a neprůchozí pokoje, šatna a druhá koupelna s toaletou. Ze dvou pokojů je veden vstup na balkon, ze kterého je krásný výhled do okolní zeleně.

Prostorná půda nabízí spoustu prostoru pro uložení všech potřebných věcí či případnou možnost pro další rozšíření obytné plochy domu.

Z obývacího pokoje se dostanete na zastřešené terasy přiléhající k domu, které jsou ideálním místem pro grilování, odpočinek a společné trávení volného času.

V celém domě byl kladen důraz na čistý design a využití přírodních materiálů, a interiér tak působí velice světle a vzdušně. Dům i zahrada jsou průběžně udržovány a jsou ve velmi dobrém stavu bez nutnosti vynaložení dalších investic. Ve všech místnostech jsou nainstalována plastová okna včetně sítí proti hmyzu, v obývacím pokoji pak velká francouzská okna.

V nemovitosti jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě. Plyn je k dispozici na hranici pozemku. Na střeše domu jsou nainstalovány fotovoltaické solární panely, a ty společně s elektrokotlem se zásobníkem slouží k vytápění a ohřevu vody.

Tepelný komfort zajišťují klimatizační jednotky ve druhém podlaží domu. V domě je k dispozici zabezpečovací systém.

K nemovitosti náleží garáž s dílnou a dřevník na zahradě. Další parkovací stání je možné přímo na pozemku či před domem.

Zahrada domu je orientována na jih a západ, má ideální rovinatý profil a optimální velikost. Vzrostlá zeleň poskytuje dostatek soukromí. V letních dnech jistě uvítáte osvěžení v zapuštěném bazénu. Na pozemku je k dispozici vývod vody pro pohodlné zavlažování zatravněné plochy a okrasných rostlin.

V Ostopovicích je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to včetně mateřské a základní školy, prodejny potravin a restaurace.

Pro trávení volného času je možné využít místních sportovišť či dětského hřiště. Oblíbeným vycházkovým cílem je blízká vyhlídka na Urbanově kopci.

Perfektní dopravní dostupnost je zajištěna bezprostřední blízkostí města Brna. Obec je obsluhována městskou hromadnou dopravou.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Prostorná nemovitost s efektivní dispozicí
2) Žádaná lokalita na okraji Brna
3) Moderní bydlení bez nutnosti investic

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Cena
14 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Větrná, Ostopovice
ID
OVET01
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
489 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Polách

Petr Polách

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostopovicích.

Podobné nabídky