Prodej rodinného domu, Turnov, 170 m2

Turnov


10 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 946 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Turnově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v těsné blízkosti Turnova, v obci Malý Rohozec. Dům je umístěn v srdci obce a od centra Turnova vzdálen jen pár minut jízdy autem (7min). Jedná se o stavbu z roku 1981, kterou dodnes vlastní a užívají původní rodinní příslušníci. Díky řemeslnému mistrovství majitelů (kamenictví) získal dům nezaměnitelný charakter a kvalitu provedení, zejména kamenických a obkladačských prvků (přírodní kámen, šluknovský syenit). Dům je v dobrém stavu, ale díky svému stáří jsou některé prvky nebo části výhledově určeny k výměně či rekonstrukci (např. plynový kotel, chodníček u domu, popř. repase oken).
Za vstupem do domu se nachází prostorná šatna a z ní dále vede víceúrovňové schodiště, které dává vstupní hale s obývací částí velmi zajímavou dynamiku. V dolní části se nachází sezení s velkou nástěnnou knihovnou a průchodem do kuchyně s kuchyňským koutem. V úrovni vstupu je jedna samostatná ložnice a sprchový kout s WC. Nahoru vede schodiště k prostorné koupelně, šatně a 3 samostatným ložnicím. Z pavlačové chodby okolo pokojů je dále možné vstoupit do prostoru půdy, která nabízí další potenciál využití. Téměř 85 m2 volné plochy lze rekonstruovat a tím dále zvýšit celkovou obytnou plochu. V přízemí domu se kromě kuchyně s jídelním koutem nachází i velkorysý obývací pokoj s výstupem přímo do zahrady. Hned za velkou prosklenou plochou je příjemné venkovní posezení s velkým kamenným stolem (vahlovická žula) a dále v zahradě menší bazén, okrasné květiny a stromy. Pozemek zahrady má přes 620 m2 a je navržený jednoduchou pohlednou estetikou s přiměřenou nižší náročností na údržbu.
Stropy jsou zatepleny foukanou izolací, dům je napojen na elektřinu, plyn, městský vodovod i kanalizaci. Kromě kondenzačního kotle disponuje i kotlem na tuhá paliva. Ten se nachází v podsklepeném suterénu domu spolu s prostorem kotelny a dalšími úložnými prostory.
Tato nemovitost nabízí krásné a klidné bydlení v přírodě na hranici Českého ráje, zároveň v těsné blízkosti města (Turnov) a s výbornou dostupností do Prahy (do 1hod). Zastávka MHD je 50m od domu, obchod a restaurace jsou k dispozici také v blízkosti. Doporučujeme prohlídku tohoto domu na místě.

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Turnov
ID
000036
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
830 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Solnička

Martin Solnička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Turnově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky