Prodej rodinného domu, Teplice nad Metují, 700 m2 (ID: 1400477)

Teplice nad Metují


5 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 118 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Teplicích nad Metují

Popis

Hledáte nový domov nebo potenciální investici? Máme pro vás nabídku, která vás určitě zaujme! Nabízíme k prodeji prostorný dům v obci Zdoňov se stavební parcelou, pouhých 3km od nádherného Adršpašsko-Teplického skalního města. Tento dům se nachází v lukrativní lokalitě a prochází průběžnou rekonstrukcí, takže budete mít možnost si ho doupravit podle svých představ.

Dispozice domu nabízí prostornou vstupní chodbu, obývací pokoj propojen s kuchyní a vstupem na terasu, samostatnou místnost s krásným výhledem do krajiny, koupelnu se sprchovým koutem, komoru, kůlnu s klenutými stropy a prostorem pro případnou dílnu a sklep. V prvním patře se nachází 4 samostatné, již zařízené místnosti a koupelna. Dále je zde vstup na půdu a do druhého patra, kde probíhá vestavba koupelny a dalších ubytovacích místností.

K tomuto domu náleží také prostorná zahrada o výměře 1936m2, zahrada je zároveň i stavební pozemek, což z něj dělá skvělou volbu jak pro bydlení, tak pro podnikání. Nebojte se investovat do budoucnosti a užívat si krásný život na překrásném místě s možností využití velkého pozemku podle svých představ. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Energetický štítek není vyhotoven, proto uvádíme písmeno G.

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Teplice nad Metují
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2355 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Toupal

Ing. Jan Toupal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Teplicích nad Metují.

Podobné nabídky