Pronájem bytu 1+kk, Praha - Karlín, Sokolova, 30 m2

Sokolova, Praha 8 - Karlín


19 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Praha 8 – Karlín, ul. Sokolova – nachází se v moderní rezidenční čtvrti Rohan City s rozsáhlými plochami zeleně a s promenádou podél Vltavy pro pěší, běžce i cyklisty, 7 minut chůze ke stanici tramvaje a metra Invalidovna s rychlou dostupností do centra; lokalita se nachází nedaleko populárních bister, restaurací i kaváren, po nové lávce lze pohodlně dojít do další trendy kulturní čtvrti Holešovice.

Nabízíme k pronájmu nový luxusní nezařízený byt 1 + kuchyňský kout (o podlahové ploše 30,3 m2) + terasa 7,5 m2, situovaný ve 2. nadzemním podlaží novostavby rezidenčního domu s výtahem v projektu Rohan City; dům je vybaven společnou kočárkárnou, kolárnou a zázemím pro mytí kol. Byt tvoří pokoj o velikosti 21,3 m2 s plně vybaveným kuchyňským koutem se vstupem na terasu, koupelna (se sprchovým koutem + WC) a předsíň.

Další vybavení bytu: bude dodána kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (varná deska, el. trouba, myčka a lednice s mrazákem) – viz vizualizace, dále bude dodána pračka a koupelnové skříňky – viz vizualizace, v bytě je příprava pro vysokorychlostní internet (optický kabel s rychlostí až 1 Gb/s), dřevěné podlahy, centrální vytápění a rekuperace.

V ceně nájmu je zahrnuta 1 sklepní kóje o velikosti 3,2 m2.

Byt je vhodný pro 1 – 2 osoby bez domácích zvířat.
K dispozici od 2. poloviny 06/2024.

Cena 19.000 Kč/měsíc + služby (záloha 3.000 Kč/měsíc + spotřeba elektřiny v bytě) + internet + provize RK 1 měsíční nájem.
Požadovaná jistota (kauce) činí 1 měsíční nájem včetně služeb.

Třída energetické náročnosti budovy je dle vyhlášky 78/2013 Sb. klasifikována jako B.

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Sokolova, Praha 8 - Karlín
ID
B81020
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Andrea Kublová

Ing. Andrea Kublová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 8.

Podobné nabídky