Prodej bytu 3+kk, San Nicola Arcella, Itálie, 100 m2

San Nicola Arcella, Itálie


4 286 075 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Exkluzivně nabízíme krásný byt 3kk v malebném městě San Nicola Arcella v regionu Kalábrie, Itálie.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí a má výhodnou centrální polohu, nachází se totiž v srdci města ve druhém patře dvoupodlažní budovy. Nemovitost je o velikosti 100 metrů čtverečních a zahrnuje prostorný a slunný obývací pokoj s krásným kuchyňským koutem, hlavní ložnici, dětský pokoj a dvě pohodlné koupelny. K dispozici je také šatna pro uskladnění vašich věcí a přidělené parkovací místo pro vaše vozidlo. Dva velké balkony nabízejí úžasný výhled, jeden na moře a ostrov Dino a druhý na hlavní ulici města. Díky poloze v srdci San Nicola Arcella je snadný pěší přístup do nedalekých obchodů s nezbytnými potřebami, takže auto není potřeba. Moře je vzdálené asi 2 km.

Cena uvedená v inzerátu je konečná a zahrnuje veškeré platby, včetně doprovodu během celého procesu a vyřízení veškeré dokumentace jak před, tak po koupi nemovitosti. Nabízíme také pomoc v případě, že nemovitost pořizujete jako investici k pronájmu.

San Nicola Arcella je malebné přímořské městečko ležící v provincii Cosenza v regionu Kalábrie v jižní Itálii. Město je známé svými úchvatnými výhledy na Tyrhénské moře a klidnou atmosférou, která přitahuje jak turisty, tak i domácí obyvatele. Dominantou města je starobylý hrad, který stojí na útesu nad mořem a nabízí pohled na okolní krajinu. San Nicola Arcella je také známé svou malebnou historickou čtvrtí plnou úzkých uliček, tradičních domů a historických památek.

Cena
4 286 075 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
San Nicola Arcella, Itálie
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Inna Shaptala

Ing. Inna Shaptala

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky