Prodej rodinného domu, Lukavice, 141 m2

Lukavice


4 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 921 Kč /měs.

(včetně provize, právního servisu a úschovy kupní ceny)


Regionální dodavatelé v Lukavici

Popis

Nabízím Vám jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu situovaného v klidné obci Lukavice. Tento domov zaujme svou útulností a praktickým uspořádáním, ideálním pro rodinné bydlení. První nadzemní podlaží je využíváno pro společné aktivity rodiny a zároveň obsahuje velkorysou komoru a vstup do sklepa. Druhé nadzemní podlaží je klidové s dvěma ložnicemi a s velkým otevřeným prostorem pro Vaše aktivity.

Dům poskytuje potřebné soukromí. Je dostatečně prosvětlený, což vytváří příjemnou atmosféru a zvýrazňuje jeho útulnost. Disponuje malým dvorkem, který nabízí prostor pro odpočinek a venkovní aktivity, zároveň však není náročný na údržbu. Moderní tepelné čerpadlo efektivně snižuje energetickou náročnost domu. Jako sekundární zdroj vytápění a ohřevu vody zůstal v domě plynový kotel.

Součástí prodeje je rodinný dům včetně pozemku dvorku a spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemku vedle domu, zajišťující přístup k druhé polovině dvojdomu. Dům je ve velmi dobré stavu a není potřeba žádných rozsáhlých renovací.

Tento domov představuje skvělou investici do Vaší budoucnosti a nabízí prostor pro pohodlné a klidné bydlení.

Pro bližší informace včetně virtuální prohlídky druhého nadzemního podlaží mě neváhejte kontaktovat.

Cena
4 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právního servisu a úschovy kupní ceny
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Lukavice
ID
0020-NP08908
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
141 m2
Plocha nemovitosti
167 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavel Melichar

Ing. Pavel Melichar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lukavici (okr. Chrudim).

Podobné nabídky