Prodej pozemku pro bydlení, Višňová, 7100 m2 (ID: 1398654)

Višňová


980 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 670 Kč /měs.

(konečná cena včetně právního servisu a provize RK, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Višňové

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V obci s malebným názvem Andělka vám nyní nabízím krásný a rozlehlý stavební pozemek. Můžete tu postavit například dva rodinné domy nebo krásnou chalupu.
Svým charakterem je ideální jak pro rekreaci, tak vlastní bydlení spojené se zemědělskou činností či chovem zvířat.

Andělka je malá obec ve Frýdlantském výběžku na samé hranici s Polskem. Veškerou občanskou vybavenost najdete v sousedním Frýdlantu (13 km, 17 minut autem) a do Liberce se dostanete během 40 minut jízdy automobilem. Dopravní obslužnost je zajištěna autobusem. Vlaková zastávka je v sousední vesnici.
Okolí obce je vyhlášené zejména pro cykloturistiku.

Pozemek samotný se nachází na okraji obce Andělka a je přístupný po obecní komunikaci. Celková výměra pozemku je 7 100 m2. Tvar pozemku je nepravidelný obdélník s rozměry cca 130 x 50 metrů. Dle platného územního plánu je pozemek zahrnut v plochách venkovské obytné zástavby, tedy vhodný pro výstavbu rodinného domu či chalupy. Při aktuální výměře, je možné postavit maximálně dva domy.
Na hranici pozemku je možné připojit se na elektřinu. Kanalizaci je nutné řešit lokální ČOV. Vodu vyřešíte vrtem, dle hydrogeologického posudku je voda ve 20 metrech (bezpečná hloubka 30 m) v žulovém podloží. Díky tomu není zdroj vody ohrožen těžbou v Turowu.
Svým charakterem pozemek vybízí k vybudování rodinného bydlení a využití prostorné pozemku na chov zvířat nebo prostornou zahradu či menší pole.
Je tu možnost přikoupit sousední pozemek a mít tak společný pozemek o výměře téměř 15.000 m2.

Veškeré další informace ohledně pozemku Vám sdělím osobně. Neváhejte mě kontaktovat a společně si domluvíme prohlídku pozemku.

Cena
980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně právního servisu a provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Višňová
ID
072022
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
7100 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Milfajt

Zdeněk Milfajt

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Višňové (okr. Liberec).

Podobné nabídky