Prodej rodinného domu, Plzeň, Sušická, 110 m2

Sušická, Plzeň


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info o ceně u makléře)


Regionální dodavatelé v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje rodinného domu 3+1 s užitnou plochou 110 m², situovaného na atraktivní adrese Sušická 82, Plzeň - Božkov. Tento dobře udržovaný dům z roku 1945 se nachází na pozemku o rozloze 519 m² a je ideálním řešením pro pohodlné rodinné bydlení.
V přízemí domu se rozkládá prostorný obývací pokoj, který je dokonale propojen s vybavenou kuchyní. Z kuchyně je přímý přístup na velkou terasu, která slouží jako relaxační zóna pro Vaše rodinné a společenské aktivity. Terasa dále navazuje na krásně upravenou zahradu s zastřešeným bazénem se slanou vodou o rozměru 7 x 3,5 m, což představuje ideální místo pro odpočinek a zábavu během teplých letních dnů.
V prvním patře domu se nachází další dva pokoje, které nabízí dostatek prostoru a soukromí pro všechny členy rodiny. Celý dům prošel modernizací včetně nových rozvodů vody a elektřiny, nového elektrokotle a zateplení. Nemovitost je vybavena plastovými okny a nabízí možnost obnovení plynového vytápění.
Pro Vaše pohodlí je k dispozici vlastní studna s užitkovou vodou, která je využívána pro závlahu zahrady. Dům je částečně podsklepen, kde sklep slouží jako kotelna a zároveň jako úložný prostor pro potraviny.
K nemovitosti náleží garáž s novými vraty na dálkové ovládání a před garáží se nachází další zastřešené parkovací místo. Dům je situován v klidném a přitom strategicky umístěném místě s rychlým přístupem do centra města. Trolejbusová zastávka je vzdálena pouhé 2 minuty chůze od domu, což zajišťuje skvělou dostupnost veřejné dopravy.
Tento rodinný dům nabízí nejen komfortní a kvalitní bydlení, ale i výbornou investiční příležitost díky svému umístění a možnostem dalšího rozšíření a přizpůsobení.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky a přesvědčte se o kvalitách této výjimečné nabídky na vlastní oči. Těšíme se na Vaši návštěvu a případné dotazy.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info o ceně u makléře
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Sušická, Plzeň
ID
2024042
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
67 m2
Plocha nemovitosti
519 m2
Plocha zahrady
424 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Strašík

Martin Strašík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plzni.

Podobné nabídky