Pronájem bytu 2+1, Praha - Dejvice, Kladenská, 90 m2

Kladenská, Praha 6 - Dejvice


25 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Máte rádi Prahu 6 a chcete bydlet blízko stanice metra a nákupního centra? Navíc ve vilce a v bytě s parádní terasou? Pak by se Vám mohl líbit tento velký byt 2+1 s extra pracovnou / šatnou.

Je umístěný ve druhém patře dobře udržované vilky, v ulici Kladenská, jen pár kroků od stanice metra Bořislavka a točny autobusu MHD. Ve své celkové ploše 90 m2 (+ terasa 34,4 m2) Vám nabídne obývák s velkou terasou, navazující na ložnici a kuchyni, koupelnu (do které se dá vstoupit z ložnice i z chodby), samostatné WC, velkou chodbu a extra místnost využitelnou jako pracovna nebo velká šatna. Uprostřed této místnosti je komín, tak i vzhledem ke slušné podlahové ploše je na jiný účel dost obtížně využitelná. Kromě šatny, kde je parádní prostor na všechno možné, jsou další velké skříně v prostorné chodbě. Tam je schovaný i plynový kombi kotel.

Byt má novou kuchyni, kde najdete lednici s mrazákem, kombi sporák, myčku a digestoř. V koupelně pak kromě vany i sprchového koutu samozřejmě pračku. Většina bytu (i terasa) je orientovaná na JZ s pěkným výhledem do okolí a na část Prahy. Krytinu terasy slíbili majitelé letos udělat novou. Okna obýváku a kuchyně mají předokenní rolety, v obýváku jsou poctivé dřevěné parkety. Do bytu se vstupuje po společném domovním schodišti a je tak zcela oddělený od zbytku vily.

V centru Bořislavka najdete dostatek obchodů a různých služeb a v ulicích kolem i malé kavárničky, restaurace a další. Parkovat se tu dá celkem pohodlně hned u domu.

Kromě nájemného 25.000 Kč/měs. budete platit zálohy na služby (voda - vlastní měření, odpad, osvětlení domu, revize kotle) v částce 2.000 Kč/měs. + spotřeba elektřiny a plynu (převádí se na nájemce). Nájemné a zálohy se platí měsíčně předem, jistota je 2 nájemné, provize 1 nájemné.

Byt je ihned volný, připravený k dlouhodobému pronájmu.
Dlouho neváhejte a objednejte se na prohlídku, ať Vám byt neuteče! Bytů s takhle velkou terasou totiž v nabídce moc není!

PENB není k dispozici, dle zákona uvádím třídu G.

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kladenská, Praha 6 - Dejvice
ID
RF 0518
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Robert Frolík

Robert Frolík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 6.

Podobné nabídky