Pronájem bytu 2+1, Praha - Dejvice, Kladenská, 68 m2

Kladenská, Praha 6 - Dejvice


18 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Máte rádi Prahu 6 a chcete bydlet blízko stanice metra a nákupního centra Bořislavka? Navíc ve vilce, kde máte možnost užívat i kousek zahrady? Pak by se Vám mohl líbit tento byt 2+1!

Je umístěný v přízemí dobře udržované vilky, v ulici Kladenská, jen pár kroků od stanice metra Bořislavka. Má vlastní vstup ze zahrady, kousek od hlavního domovního vchodu. Ve své celkové ploše 68 m2 Vám nabídne dva prostorné pokoje, kuchyni, koupelnu s WC, druhé WC samostatné a spoustu úložných prostor v chodbě. Na vytápění a ohřev teplé vody je zde plynový kotel, schovaný v jednom s výklenků chodby. Před bytem budete mít možnost užívat i malou zahrádku, třeba k posezení nebo sušení prádla.

Byt se pronajímá se vším, co vidíte na fotografiích (lednice, myčka, pračka, kombi sporák, digestoř). Okna pokojů jsou orientovaná na JV do klidné zahrady, takže budete mít výhled do zeleně. A Evropskou tu skoro ani neuslyšíte! Mříže na oknech tu byly odjakživa, ale nutno říct, že se jedná o bezpečnou oblast.

V centru Bořislavka najdete dostatek obchodů a různých služeb a v ulicích kolem i malé kavárničky, restaurace a další. Parkovat se tu dá celkem pohodlně hned u domu.

Kromě nájemného 18.000 Kč/měs. budete platit zálohy na služby (voda - vlastní měření, odpad, osvětlení domu, revize kotle) v částce 2.000 Kč/měs. + spotřeba elektřiny a plynu (převádí se na nájemce). Nájemné a zálohy se platí měsíčně předem, jistota je 2 nájemné, provize 1 nájemné.

Byt je ihned volný, připravený k dlouhodobému pronájmu.
Ještě váháte, jestli je to ten správný byt pro Vás? Přijďte se podívat naživo!

PENB není k dispozici, dle zákona uvádím třídu G.

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kladenská, Praha 6 - Dejvice
ID
RF 0519
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Robert Frolík

Robert Frolík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 6.

Podobné nabídky