Prodej rodinného domu, Kladno, Vašíčkova, 166 m2 (ID: 1396681)

Vašíčkova, Kladno - Rozdělov


12 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 57 188 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kladně

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně vám představuji nabídku rodinného domu v atraktivní lokalitě kladenského Rozdělova. Dům o dispozici 3+1 je postavený na pozemku o výměře 593 m2, prošel v loňském roce rozsáhlou rekonstrukcí. Proběhla výměna střešní krytiny, výměna oken za plastová s izolačními dvojskly a byla zateplena i obálka budovy. Dům je dispozičně řešený vstupní chodbou, ze které je vstup do kuchyně, obývacího pokoje s jídelnou, ložnice, koupelny a toalety. Dům je částečně podsklepený a nachází se zde kotelna. Schodiště spojuje také podkroví domu, kde je vybudována ložnice a dále je zde připravené podkroví s možností vybudování dalších obytných prostor.
Pozemek je orientovaný na západní stranu domu, kde je vybudované kryté stání na automobil a z bývalé kůlny je venkovní koupelna a dílna.
Zahrada domu je koncipována jako okrasná, bezúdržbová, z větší části zatravněna a nachází se zde také vzrostlé ovocné stromy. Na pozemku je vybudovaná automatická závlaha. Zdrojem vody je retenční nádrž na dešťovou vodu.
Kladenský Rozdělov je skvělé místo pro život, v docházkové vzdálenosti je mateřská i základní škola, obchody, restaurace, supermarkety a mnoho dalšího. V okolí je také řada možností trávení volného času nejen v přírodě. Prakticky za domem je celá řada cyklostezek i turistických tras.
V rámci sportovních areálů města Kladna je k dispozici celá řada sportovišť, jako je venkovní koupaliště, aquapark, atletický stadion a řada dalších.
Z Kladna nechybí skvělé spojení do Prahy, a to po dálnici D6 nebo D7 v dojezdové vzdálenosti kolem 20 minut. Dobré spojení je i autobusem, nebo již brzy bude k dispozici i rychlodráha Kladno - Praha. Takže pokud hledáte nemovitost vhodnou pro více generační bydlení nebo pro bydlení a investici je tato nabídka určena právě pro vás. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103138.

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Vašíčkova, Kladno - Rozdělov
ID
N103138
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
291 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
166 m2
Plocha nemovitosti
593 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Čížek

Petr Čížek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.

Podobné nabídky