Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, 110 m2

Mladá Boleslav


5 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 164 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Popis

Hledáte místo, kde si budete každý den připadat v pohádce?
Místo, kde budete mít dostatek soukromí, prostor a kde si užijete výhody života v přírodě nedaleko veškeré civilizace?

Popis nemovitosti:
Tato nabídka zahrnuje novostavby posledních 4 rodinných domů s dispozicí 4kk a celkovou užitnou plochou 100m2 situovanou na pozemku o rozloze 959 m2- 1337m2. Domy jsou rozvrženy do dvou podlaží.
 
Lokalita:
Nemovitost se nachází v obci Drahoraz, která je od Jičína vzdálená pouhých 15 km, Do mladé Boleslavi se dostanete autem již za 35 minut. Obec Kopidlno je pouhé 3 km, která disponuje veškerou občanskou vybaveností. Díky blízkosti dálnice D11 můžete být v Praze na Černém mostě již za 45 minut. Okolí nabízí bohaté možnosti pro cykloturistiku a výlety, což představuje ideální kombinaci klidného bydlení v přírodě s výbornou dostupností městské infrastruktury.
 
Stav a vybavení domu:
Začátek výstavby domů je plánovaná v 7. měsíci roku 2024. Termín dokončení výstavby je 12 měsíců, což bude v 7. měsíci roku 2025. Dům bude předáván ve vybavení standart tzn. s hotovými vnitřními příčkami s bílou výmalbou, vodoinstalací a elektroinstalací. K finálnímu dokončení bude potřeba realizovat pouze kuchyňskou linku. V projektu jsou také navržena krbová kamna jako druhý zdroj vytápění.
 
Pokud hledáte pro sebe a svou rodinu komfortní, moderní a cenově dostupné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností a bohatými možnostmi pro volnočasové aktivity, tento dům v obci Drahoraz by mohl být právě tím vhodným místem pro vás. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací či domluvení prohlídky. Těším se na Vás na prohlídce.
 

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Mladá Boleslav
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
959 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Aneta Kyryljuk

Aneta Kyryljuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi.

Podobné nabídky