Prodej rodinného domu, Karlovy Vary, Františka Krejčího, 210 m2 (ID: 1395685)

Františka Krejčího, Karlovy Vary - Hůrky


14 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 009 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Prodej velmi pěkného, celoročně prosluněného rodinného domu v blízkosti dvou golfových hřišť, o dispozici 6+kk / + 3 koupelny /, kde je velký obývací pokoj s luxusní kuchyní, krásným krbem a zimní zahradou, balkony, francouzskými okny, terasou, garáží, s udržovanou zahradou v krásné a vyhledávané rezidenční lokalitě K. Vary - Motýlek, nad karlovarským hotelem Imperiál. Celková užitná plocha domu činí 210 m2, plocha parcely je 1003 m2.

V přízemí domu je k dispozici obývací pokoj s krbem a zimní zahradou, spojený s prakticky řešenou, plně vybavenou luxusní kuchyní a jídelním koutem, dále ložnice, koupelna se sprchou, velká terasa, garáž a komora na uložení sezónních věcí.

V patře jsou situovány další 3 ložnice z toho jedna manželská s vlastní koupenou,
velká šatna, dvě koupelny a technická místnost pro praní a žehlení.
Většina obytných místností je orientována na jihozápad, dvě ložnice na sever. Zahrada s udržovaným trávníkem, okrasnými keři a ovocnými stromy je oplocena, k zalévání jsou k dispozici do země zapuštěné zásobníky na dešťovou vodu. Součástí oplocení je automaticky otevíraná vjezdová brána, garáž je rovněž vybavena vraty na dálkové ovládání, Před garáží je zpevněná plocha - parkovací místa pro další 3 auta. Dům je vybaven pevnou tlf. linkou, internetem a TV SAT.

Vytápění domu je řešeno elektro-kotlem s teplovodním rozvodem, ohřev TUV el. bojlerem. V koupelnách jsou navíc instalovány topné žebříky s alternativním připojením na elektřinu pro letní provoz.

Klidné bydlení v malé a udržované zástavbě nových, rodinných domů s příjemnou sousedskou atmosférou. Veškerá občanská vybavenost - nákupní zóna, škola, školka, lékař atd. 5 min. jízdy autem nebo autobusem. Autobusová zastávka MHD č. 8 je 100 metrů od domu. Lze také využít občanskou vybavenost v sousední obci Kolová ( obchody, pošta, výborná ZŠ, knihovna, fotbalové, golfové a petanque hřiště - 2 min. autem ) nebo v centru Olšových Vrat ( MŠ, tenisové kurty, dětské hřiště, obchod ).

Rezidenční lokalita Motýl ležící v CHKO Slavkovský les je výjimečná svou malebností. Množství zeleně a zvlněná krajina dopřává zdejším rodinným domům mnohem více soukromí, než u obdobných lokalit jinde v Karlových Varech. V okolí jsou krásné louky, lesoparky, rybníky, cyklotrasy, zimní běžecké stopy a 2 golfová hřiště.

Výjimečné místo v nádherném prostředí s prostorným a prakticky řešeným domem za příznivou cenu. DOPORUČUJEME!

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Františka Krejčího, Karlovy Vary - Hůrky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1003 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Renata Paulová

Renata Paulová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech.

Podobné nabídky