Prodej bytu 2+kk, Praha, Pod Formankou, 55 m2

Pod Formankou, Praha, Újezd u Průhonic


7 065 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 670 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dịch thuật tiếng việt ↓

Nabízíme k prodeji byt 2+kk v oblíbeném projektu Viladomy Milíčovský les.

Lokalita:
Lokalita: Nové bydlení Viladomy Milíčovský les v Újezdě (Praha 4) vznikl v oblasti vhodné pro bydlení a má vše pro maximální komfort. V okolí je komplexní občanská vybavenost, do níž spadají mateřské školy, základní školy, gymnázia, knihovna, poliklinika a samozřejmě i obchody. To vše s dostupností cca 500 m. V blízkosti se také nachází Nákupní centrum v Průhonicích a na Chodově a obyvatelé to nebudou mít daleko ani do Aquaparku Čestlice v Průhonicích. Bezproblémová je i dostupnost. V blízkosti je autobusová zastávka Ke Smrčině, ze které se cestující snadno dostanou na metro trasy C, konkrétně na zastávku Opatov. Dostupné jsou i další autobusové zastávky a počítá se s tím, že po dokončení výstavby vznikne autobusová zastávka přímo u tohoto developerského projektu. Automobilem se lze dostat na Václavské náměstí za 15 minut.

Orientační velikost místností a příslušenství:
Obývací pokoj + kuchyňský kout: 28,11 m2
Ložnice: 12,59 m2
Předsíň: 8,26 m2
Koupelna: 6,01 m2
....................................
Celkem: 54,97 m2
+ Terasa: 2,42 m2
+ Sklepní kóje: 5,75 m2
+ venkovní parkovací stání

- měsíční poplatky: 3 184 Kč pro 1 osobu
- elektřina cca 1 500 Kč
- vytápění dálkové (centrální domovní)
- kočárkárna
- plovoucí podlaha
- vestavěná skříň v ložnici a na chodbě
- indukční varná deska
- myčka Elektrolux, trouba Siemens

Byt je možné financovat hypotéčním úvěrem, v případě zájmu Vám kolega poskytne konzultace ohledně možností financování.

Bán căn hộ 2+kk ở Praha 4, Průhonice trong dự án Viladomy Milíčovský les nổi tiếng.

Địa điểm: Viladomy Milíčovský les ở Újezd ​​​Prague, Průhonice
Ngôi nhà được tạo ra trong một khu vực phù hợp cho các gia đình và có mọi thứ mang lại sự thoải mái, an toàn và bình yên tối đa cho bạn. Có các tiện ích công dân toàn diện trong khoảng cách đi bộ, bao gồm trường mẫu giáo, trường tiểu học, phòng tập thể dục, trường trung học, thư viện, phòng khám đa khoa và tất nhiên là các cửa hàng đủ loại. Gần đó có rất nhiều tuyến đường thiên nhiên, văn hóa và thể thao, chẳng hạn như Công viên Průhonický với Lâu đài Průhonický, Rừng Milíčovský, Công viên Tự nhiên Botič và nhiều sân chơi dành cho trẻ em cũng như các sân thể thao. Tất cả điều này ở gần tuyệt đối. Trung tâm mua sắm Průhonické cũng ở gần đó, vì Wesfield Chodov đòi hỏi khắt khe hơn ở gần đó và cư dân sẽ không đi xa để đến Aquapalace Praha, "một khu phức hợp độc đáo bao gồm thế giới nước và phòng tắm hơi, phòng tập thể dục, chăm sóc sức khỏe/spa, phục hồi chức năng và khách sạn "Không có vấn đề trước hết là tính sẵn sàng. Gần đó là trạm xe buýt "Ke Smrčině", từ đó hành khách có thể đi mất 12 phút. họ sẽ lên tuyến tàu điện ngầm C-(Opatov). Cuối cùng, tôi muốn đề cập rằng căn hộ nằm trong ngõ cụt, rất tuyệt vì hạn chế tiếng ồn và đặc biệt là sự an toàn cho con bạn.

Cena
7 065 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pod Formankou, Praha, Újezd u Průhonic
ID
11922
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivo Čech

Ivo Čech

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.

Podobné nabídky