Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, Pod Pramenem, 271 m2

Pod Pramenem, Vysoký Újezd


21 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 798 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Nedaleko centra obce Vysoký Újezd se nachází tento impozantní samostatně stojící dům obklopený zelení, který přináší kombinaci moderního designu, prostorných interiérů a pohodlí.

Dvoupodlažní dům o celkové podlahové ploše 271m2 je postavený z nadstandardních materiálů na pozemku o velikosti 1223m2. Velkolepý obývací prostor s kuchyní (58m2) je ideální pro rodinná setkání a večery s přáteli. Propojení s krytou terasou umožňuje plynulý přechod do prostorné zahrady, která poskytuje ideální prostor nejen pro relaxaci, ale také pro grilování, oslavy a aktivní odpočinek u bazénu.

K dispozici je také krb v obývacím pokoji pro ještě větší pohodlí a útulnost. Dům je nízkoenergetický a úsporný, což zajišťuje nejen komfortní bydlení, ale také efektivní využití energií.

K domu patří nadstandardně velký bazén, který je ideálním místem pro osvěžení v teplých letních dnech. Zahradní domek poskytuje možnosti využití skladování zahradního vybavení pro vaše potřeby. Jímka na zalévání zahrady pak zajišťuje snadnou údržbu a krásný vzhled vaší zahrady po celý rok.

Tento luxusní dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci prostorného bydlení a zároveň možnost relaxace a odpočinku ve vlastní zahradě.

Technické specifikace:
• 2 podlaží
• 3 koupelny
• Garáž pro 3 auta
• Celková podlahová plocha: 271m2
• Velikost pozemku 1223m2
• Nadstandardní vybavení včetně hliníkových portálů
• Klimatizace v každé místnosti
• Velkoformátová dlažba v koupelnách
• Zabezpečovací zařízení
• Kuchyně a vestavné skříně v ceně

Tato lokalita je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení s moderní infrastrukturou a snadnou dostupností do centra města.

Vysoký Újezd je nově se rozvíjející vilovou oblastí, kde postupně přibývají služby přinášející moderní a komfortní životní styl. V posledních letech byla otevřena nová školka, obchody, restaurace nebo fitness. Před dokončením je také vyjímečný 5* wellness hotel. Klidná lokalita, vzdálená pouhých 15 minut jízdy autem od Prahy nabízí výjimečné golfové zázemí. Nedaleko domu se nachází prestižní golfový resort Albatross, který v posledních 9 letech hostil nejprestižnější turnaje European Tour.


Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
21 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Pod Pramenem, Vysoký Újezd
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
271 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
271 m2
Plocha nemovitosti
1223 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Štěpán Hladký

Štěpán Hladký

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun).

Podobné nabídky