Prodej rodinného domu, Smečno, Hrdlívská, 84 m2 (ID: 1395288)

Hrdlívská, Smečno


6 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 645 Kč /měs.

(cena je za bytovou jednotku 4+kk, OP 84 m2 včetně pozemku 500 m2 a DPH, pro vlastní dokončení interiéru (podlahové krytiny, koupelna a WC, vnitř.dveře)


Regionální dodavatelé v Smečně

Úklidové služby

Popis

Nabízíme výstavbu poslední volné bytové jednotky v přízemním zděném RD o 2 bytových jednotkách ve Smečně u Slaného, okr.Kladno v nově dokončené lokalitě pozemků na okraji města.
Jednotka v RD je situována v přízemí a dispozičně navržena jako 4+kk s užitnou plochou jednotky 84 m2: obývací pokoj + kuchyňský kout (34 m2), komora (3 m2), WC (2 m2), koupelna (6,8 m2), ložnice (12,1 m2), pokoj (9,2 m2), pokoj (9,2 m2). Ke každé jednotce náleží pozemek o velikosti 500 m2 (zastavěná plocha jednotky je 100 m2). Jednotku je možné dále rozšířit za příplatek.

Nabízíme výstavbu z kvalitních materiálů ve vysokém standardu – keramické tvarovky Wienerberger Porotherm, nadstandardní zateplení EPS 20 cm, teplovodní podlahové vytápění, které nabízí optimální teplotní spád 30/40 s výraznou úsporou nákladů u spotřeby elektřiny u vytápění a ohřevu vody u tepelného čerpadla, izolační okna s trojskly, tepelné čerpadlo voda-vzduch zn.NIBE.
Dále 2x parkování na vlastním pozemku k jednotce.

Cena je za bytovou jednotku vč. pozemku 500 m2 a DPH a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem (koupelna a WC, podlahové krytiny, interiérové dveře). Interiér můžeme klientům dokončit v ceně 250.000,-Kč (koupelny dodává Siko Zličín, podlahové krytiny a interiérové dveře Decointeriér Chráštany u Rudné).

Zároveň nabízíme i přípravu pro budoucí vybudování obytného podkroví, podrobnosti na prohlídce Dvojdomů před dokončením ve Velvarech.

Klienti se stávají Vlastníky pozemku a stavby. Převod pozemků na klienty proběhne v červnu 2024. Zahájení výstavby projektu v létě 2024. Dokončení na jaře 2025.

Výborná dopravní dostupnost
- Město Smečno se 2000 obyvateli leží na strategickém místě mezi dálnicemi D6 a D7. Cesta na okraj Prahy trvá přibližně 15-20 minut. Přímé autobusové spoje do Prahy - na Veleslavín a Zličín.

Občanská vybavenost a příroda
- Město Smečno je velmi dobře vybavené. Najdete zde ZŠ, MŠ, pediatra, praktického lékaře, gynekologa, obchod, lékárnu, restauraci, poštu, veterinu, kostel, zámek s parkem, cyklostezku, dětská i sportovní hřiště a v nejbližším okolí lesy a rybníky.


Nabízíme prohlídku lokality nově dokončených pozemků ve Smečně, Hrdlívská ulice.

Cena
6 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je za bytovou jednotku 4+kk, OP 84 m2 včetně pozemku 500 m2 a DPH, pro vlastní dokončení interiéru (podlahové krytiny, koupelna a WC, vnitř.dveře
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Hrdlívská, Smečno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
84 m2
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Karel Doležal

Ing. Karel Doležal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Smečně.

Podobné nabídky