Prodej pozemku pro bydlení, Těchonín, 850 m2 (ID: 1395278)

Těchonín


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Těchoníně

Popis

Stavební pozemek v Těchoníně - Vaše Budoucnost na míru!

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti cca 850m2. Současná velikost pozemku je 1775m2 Aktuálně dochází ke změně geometrického plánu a rozdělení pozemku ze současné velikosti 1775m2.

Tento pozemek je dle územního plánu určen k výstavbě RD a nabízí nekonečné možnosti pro vaši vysněnou rezidenci.

Možnost napojení na elektřinu je k dispozici ze sloupu u pozemku a její přivedení do pilíře bude realizováno vlastníkem pozemku.

Vodovodní a kanalizační systémy jsou umístěny v pozemní komunikaci a dle vyjádření VAKu připraveny k jejich napojení na novou výstavbu.

V obci Těchonín žije na 600 obyvatel. Dolní částí protéká řeka Tichá Orlice, větší část obce a její centrum se nachází v údolí Těchonínského potoka.

V obci Těchonín najdete skvělou občanskou vybavenost, která zahrnuje:
- Základní školu (ZŠ) pro vzdělání dětí.
- Mateřskou školu (MŠ) pro péči o předškolní děti.
- Poštu pro zasílání a přijímání poštovních zásilek.
- Obecní úřad, kde můžete řešit různé administrativní záležitosti.
- Supermarket Konzum pro nákupy potravin a dalších spotřebního zboží.
- Dětské hřiště pro radost a zábavu dětí.

Dále je obec dostupná autobusovou dopravou a prochází tudy i železniční trať mezi městem Letohradem a obcí Lichkov, což usnadňuje cestování a přístupnost okolních oblastí. Tato široká škála služeb a dostupnost dopravy přispívají k pohodlnému a komfortnímu životu v obci.

Nyní je ten pravý čas postavit si svůj vysněný domov v této malebné obci, kde se setkává pohodlí s přírodou.

Pokud vás moje nabídka oslovila, tak mě pro více informaci neváhejte kontaktovat a začněte plánovat svůj nový začátek ještě dnes!

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Těchonín
ID
71
Plocha nemovitosti
850 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marcel Mrština

Marcel Mrština

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Těchoníně.

Podobné nabídky