Prodej bytu 3+1, Praha - Letňany, Tupolevova, 69 m2 (ID: 1395045)

Tupolevova, Praha 18, Letňany


7 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 934 Kč /měs.

(včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Prodej 3+1 bytu v ulici Tupolevova, Praha 9 - Letňany. Byt o rozloze 76,3 m2 nabízí komfortní bydlení s lodžií (6,8 m2) a sklepní kójí v suterénu domu. V osobním vlastnictví bez právních vad či dluhů.
Dispozice bytu zahrnuje vstupní prostornou chodbu, komoru, samostatnou toaletu, kuchyni a tři samostatné pokoje, z toho jeden s lodžií. Vhodná dispozice i pro pronájem či spolubydlení. Byt je obyvatelný, avšak v původním stavu bez předchozí rekonstrukce.
Dům prošel asanací v podobě venkovního zateplení, instalací plastových oken, svislých stoupaček, výtahu a vnitřních společných prostor. Hospodaření domu je v přebytku. Energetická náročnost budovy C.
Okolí domu nabízí bohatou občanskou vybavenost včetně restaurací, obchodů (bezprostřední blízkost nákupní centra Letňany), zimního stadionu, škol, mateřských škol či lesoparku Letňany s cyklostezkou. Snadný přístup k veřejné dopravě (zastávka BUS před domem či zastávka stanice metra Letňany – rychlé spojení s centrem města), parkování před domem. Rovněž rychlé napojení na dálnici E55 či pražský okruh.
Výborná příležitost pro investici do bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností. Možnost převzít i se současným nájemcem a pokračovat v pronájmu, toto samozřejmě není podmínkou koupě a byt lze nabýt do vlastnictví bez nájemce. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře.

Cena
7 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Tupolevova, Praha 18, Letňany
ID
7157
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Patro
8. z 10
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
76 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karel Štaubert

Karel Štaubert

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 9.

Podobné nabídky