Prodej rodinného domu, Prosetín, 80 m2

Prosetín


3 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 156 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Prosetíně

Popis

Prodej hrubé stavby rodinného domu. V současné době je dokončena základová deska a hrubá stavba bude dokončena k 31.5.2024 (předmětem prodej je hrubá stavba vč. střechy, střešní krytiny dle projektu a nosných příček) Na přibližně 100m2 je navržena dispozice 4+1. Je vhodný jak pro začínající rodinu, tak i pro seniory, kteří ve svém domě rádi přivítají celou rodinu. Jedná se o přízemní dům, který lze po menších úpravách využívat také jako bezbariérový. Tento dům příjemně překvapí svou cenou a praktičností. Z důvodu splnění legislativních požadavků na průkaz energetické náročnosti budovy je v tomto projektu navržen rekuperační výměník, využívající energii z teplé odpadní vody. Dispozice 4+1, Zastavěná plocha 102,1 m², Užitná plocha 80,3 m², Užitná plocha přízemí 80,3 m². Pozemek leží na vedlejší silnici s minimálním provozem.
V blízkém sousedství se nachází nádherný koupací lom, sportovní hřiště, školka i škola, které jsou v pohodlné dochozí vzdálenosti. To je skvělé pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří si rádi užívají sportovní aktivity a přírodní krásy.
Pozemek samotný je slunný a má obdélníkový tvar, což vám umožní plně využít potenciál tohoto místa. A co je nejdůležitější, v obci najdete školu 1-9 třída, příjemný a dobře zásobený obchod Jednota, takže budete mít vše podstatné přímo v dosahu. Další výhodou je vlakové i autobusové spojení, které vám umožní snadnou dostupnost do okolních měst a obcí.
‌Toto je skutečně jedinečná příležitost koupit krásný pozemek a dům za přijatelnou cenu. Neotálejte a využijte této nabídky ještě dnes! Prodává přímo majitel.

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Prosetín
ID
1.337
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
102 m2
Plocha nemovitosti
739 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
110 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Podlahové
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Rázek

Martin Rázek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prosetíně (okr. Chrudim).

Podobné nabídky