Prodej rodinného domu, Pyšel, 113 m2 (ID: 1394579)

Pyšel


550 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 2 621 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Pyšelu

Popis

Prodej rodinného domu 2+1 v obci Pyšel v okrese Třebíč.

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Pyšel, v okrese Třebíč, v krásné přírodě v kraji Vysočina. Obec Pyšel je vzdálena necelých 17 km severovýchodně od města Třebíč a asi 10 km od města Náměšť nad Oslavou.
Bezesporu velkou výhodou je možnost od státu získat dotace na zateplení domu.
Nabízená nemovitost se nachází přímo u místní zpevněné komunikace. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům se sedlovou střechou s dřevěným krovem a eternitovou krytinou. Konstrukce budovy je zděná, cihlová. Budova má původní dřevěná okna i dveře. Dispozičně je objekt řešen jako 2+1. Vytápění je lokální na tuhá paliva. Na zadní části pozemku, kde se nachází technické místnosti, by bylo ideální vše zbourat a vybudovat zahrádku. V této části jsou dveře vedoucí ven.
Pro lepší představu jsme pro Vás vytvořili vizualizaci budoucího možného stavu včetně venkovního posezení a využití podkroví.



IS (inženýrské sítě) - nemovitost má přípojku na elektřinu (elektroměr demontován) a plyn vede ve vzdálenosti 12 m od nemovitosti (přípojka nebyla zbudována). V roce 2026 bude v provozu v celé obci nový vodovod i kanalizace. Nový vlastník si pouze zřídí odbočku k domu. Stávající obytné stavby v obci toto řeší prozatím individuálně (vrty, studny, jímky nebo ČOV apod.)

Celková plocha o výměře 181,0 m2, která je celá evidována jako zastavěná plocha a nádvoří, z toho malé nádvoří (malá zahrádka s vjezdem) činí cca 28,0 m2, výměra užitné plochy RD činí cca 113,0 m2, obytná plocha domu má výměru cca 51,0 m2.

Popis lokality:
Malebná obec Pyšel se nachází v okrese Třebíč v kraji Vysočina. Žije zde 462 obyvatel. Obec se dělí na dvě části, vlastní Pyšel a vesnici Vaneč. Sousedními obcemi jsou Čikov, Budišov, Pozďatín, Kamenná, Studenec, Zahrádka a Tasov. V obci je v provozu mateřská i základní škola, k dispozici je sportoviště, zastávka autobusu s pravidelnou linkou, ordinuje zde praktický lékař, v provozu je také prodejna smíšeného zboží, pohostinství atd.

V případě, že Vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat na níže uvedeném čísle nebo emailu, klíče máme v RK.

Cena
550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Pyšel
ID
crg-n-0067-24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
181 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Šopíková

Michaela Šopíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pyšelu.

Podobné nabídky