Pronájem bytu 1+kk, Most, M. G. Dobnera, 22 m2 (ID: 1393564)

M. G. Dobnera, Most


6 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Zálohy za služby dle počtu osob, energie se převádí na nájemce)


Regionální dodavatelé v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

K dlouhodobému pronájmu nabízíme kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 1+kk s lodžií, o podlahové ploše celkem 24m2 v 6. nadzemním podlaží bytového domu v ulici M.G.Dobnera 2941 v Mostě.

Slunný byt je po kompletní rekonstrukci - plovoucí podlaha, kuchyňská linka, elektrický sporák, pračka. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta zvlášť. Čistý vchod, dva výtahy, centrum města. Nízké poplatky spojené s bydlením.

Volný dle dohody.

Cena
6 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Zálohy za služby dle počtu osob, energie se převádí na nájemce
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
M. G. Dobnera, Most
ID
2024076
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
22 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Kohoutová

Petra Kohoutová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Mostě.

Podobné nabídky