Prodej rodinného domu, Zlín, Valy I, 364 m2

Valy I, Zlín


18 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 90 072 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Euro Reality Zlín nabízí k prodeji vilu, která se nachází v klidné zástavbě zlínské části Paseky a je obklopena udržovanou okrasnou zahradou situovanou na jihovýchod. Vila nabízí velkorysé bydlení ve třech obytných podlažích se spa centrem v suterénu. Tato elegantní nemovitost byla postavena v roce 2000 a je v udržovaném stavu připravena k okamžitému nastěhování.

První patro vily je charakterizováno hlavní obytnou částí a prostornou vstupní halou. Z haly je samostatný přístup do všech místností. Na vstupní prostor navazuje obývací pokoj s kuchyní a zimní zahradou/jídelnou s francouzskými dveřmi a příjemným výhledem do venkovní zeleně. Velký obývací pokoj nabízí krb a nachází se nejblíže u vstupu do domu. Dále zde nalezneme ložnici se šatnou a koupelnu s toaletou.

Ve druhém patře se nachází dvě ložnice/dětské pokoje s výhledem do zahrady, velká koupelna a šatna.

V suterénu domu nalezneme spa centrum s vnitřním bazénem, saunu a sociální zázemí pro relaxační chvíle. Dále technické zázemí domu a místnost pro domácí práce a garáž.

Udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a okrasnou zelení příjemně stíní domu, za domem se nachází kotec pro psa, venkovní kuchyně a prostor pro grilování. Nemovitost je vybavena podlahovým vytápěním, bezpečnostním systémem, dřevěnými okny či automatickou závlahou zahrady. Parkování je řešeno garáží pro dva vozy a venkovním stáním pro několik vozů.

Penb G - v přípravě

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Valy I, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
364 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1498 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Fibichr

Petr Fibichr

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.

Podobné nabídky