Prodej rodinného domu, Hluboká nad Vltavou, Sadová, 108 m2

Sadová, Hluboká nad Vltavou


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hluboké nad Vltavou

Popis

Prodej rodinného domu se zahradou v obci Hluboká nad Vltavou. Dům byl postaven v roce 2004, v přízemí domu se nachází provozovna, vhodná k podnikání (výroba, kadeřnictví, masáže, veterinární klinika, ordinace). Jednoduchou přestavbou lze předělat na bytovou jednotku 2+1 se samostatným vchodem. V roce 2007 bylo dostavěno obytné podkroví, kde vznikl byt o dispozici 3+1. Objekt je napojen na vodu, kanalizaci a plyn. Vytápění je plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Dvě parkovací místa ve dvoře, automatická vjezdová brána. Na zahradě je plechová kolna a skleník. Dům se nachází v klidné lokalitě s výhledem do lesa, 500 m vzdálený letní bazén, mezinárodní škola, přístaviště, veškerá vybavenost v centru obce.
Výborná dostupnost z Č. Budějovic (7 km), napojení na dálnici. Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kdo hledají bydlení v příjemné lokalitě, nebo chtějí spojit podnikání s bydlením. Pro více informací volejte makléři zakázky.

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Sadová, Hluboká nad Vltavou
ID
00232
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
616 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Havlová

Lenka Havlová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hluboké nad Vltavou.

Podobné nabídky