Prodej vily, Cabo Roig, Španělsko, 69 m2

Cabo Roig, Španělsko


4 604 600 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Krásný dům na prodej ve velmi vyhledávané rezidenční čtvrti Cabo Roig, Costa Blanca jih.

Nemovitost je součástí zavedené a nadnárodní rezidence, která využívá krásný společný bazén.

Nemovitost je v docházkové vzdálenosti do široké škály obchodů, barů, restaurací, supermarketů, autobusových zastávek a nádherných pláží – ideální i pro ty, kteří se nechtějí spolehnout na využití auta!

Nemovitost již řadu let vlastní současní majitelé, kteří ji zařídili a udržovali v dobrém stavu.

Dům je postaven ve třech podlažích. V přízemí je prostorný salonek s jídelnou, rodinná koupelna a kvalitní kuchyň se samostatným patiem.

Ze salonku je vstup na velkou předzahrádku – ideální místo pro relaxaci, opalování i venkovní stolování!

V prvním patře jsou 2 dvoulůžkové ložnice (obě s vestavěnými skříněmi) a velká rodinná koupelna. K dispozici je také sluneční terasa, která má vstup z přední ložnice.

Ve druhém patře je 3 ložnice, která má také vestavěné skříně a přístup na velkou sluneční terasu, odkud je výhled na okolí a směrem ke Středozemnímu moři, terasa je ideální místo pro relaxaci a odpočinek!

Ke společnému bazénu je to jen kousek pěšky.

Vzhledem ke své centrální poloze je tento dům perfektní k rekreaci, pro trvalé bydlení a má i velký potenciál pronájmu!

Nabízeno převážně zařízené.

Cabo roig je exkluzivní rezidenční oblast s chráněnými plážemi. Má přístav a četné upravené, rekreační a sportovní plochy. Gastronomická nabídka je velmi kvalitní a rozmanitá, a pokud jde o volný čas a nakupování, je zde nákupní centrum La Zenia do 5 minut a jen 10 minut od nákupního centra Dos Mares v nedalekém městě San Javier. Urbanizaci obklopují golfová hřiště Campoamor, Las Ramblas a Las Colinas golf & country club.

Letiště Alicante je 35 minut jízdy odtud.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Cena
4 604 600 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Cabo Roig, Španělsko
ID
CM9280
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
101 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky